Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
We wtorek beta 30,8 (6dpt blastki), dziś 81,2 (8dpt). Przyrost ładny , ale strach nadal jest. Dobrze, że jutro robię betę dla kliniki to trochę pewniej się poczuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby oby w takich chwilach nadzieja daje tyle sily ze az nie do pomysleniaTe dwa muszą z Wami zostać. A może te silniejsze też jeszcze nadrobia i się ładnie rozwina
pięknie! to czekamy jeszcze na wynik @anett96 chyba, że jeszcze ktoś dziś betował?We wtorek beta 30,8 (6dpt blastki), dziś 81,2 (8dpt). Przyrost ładny , ale strach nadal jest. Dobrze, że jutro robię betę dla kliniki to trochę pewniej się poczuje.
Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf?Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
Ja dziś betowalam po raz 4 a oficjalnie (zlecone przez dr) 3 raz [emoji6] Czekam na wynik [emoji120]pięknie! to czekamy jeszcze na wynik @anett96 chyba, że jeszcze ktoś dziś betował?
Ja miałam za pierwszym razem tylko dwa zarodki prawidłowe i mi je podali, niestety się nie udało. Za drugim razem to samo tylko dwa zarodki i beta pozytywna [emoji4] Dale tego trzeba zawsze być dobrej myśli [emoji8]Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf?
ja przynajmniej do bety miałam urlopy kolejnym razem też tak zrobię a jeśli znów będzie pozytywna to od razu biorę l4 i nie wracam bo się boję, ale mam fizyczną ciężką pracę, jakbym miała biurową to pewnie bym trochę popracowała, ale też do bety bym brała urlopSą klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady