Hej!ja tez raz podchodziłam do in vitro w 2015. Mi z 6 przeżyły 3. Po 1transferze piękna córka, 2był teraz we wrześniu ale niestety nie powiodło się. 3transfer tydzień temu i jutro sprawdzam betę.Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
reklama
labelladurmiente
Fanka BB :)
pięknie! to czekamy jeszcze na wynik @anett96 chyba, że jeszcze ktoś dziś betował?
Jeszcze ja [emoji16] Druga betę dzis robie, we wtorek (11 dpt 3-dniowego zarodka) była 129. Zobaczymy co bedzie dzis...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja bardzo dużo odpoczywalam i nie pracowałam przy 1udanym transferze. Przy drugim niestety nie mialam takiej możliwości i sie nie udało. Teraz po kolejnym "leżę i pachnę" i musi sie udaćSą klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady
Raspberry88
Za pierwszym razem nie, chodziłam normalnie do pracy i sporo pracowałam i niestety się nie udało. Za drugim razem zapytałam dr czy zaleca zwolnienie l4 to powiedział że tak, że zaleca minimum tydzień, więc dużo lezalam.Są klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
Dwa ostatnie podane, wynik corka
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Są klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady
Pracowalam , nie wzkazana praca fizyczna , nikt ci gwarancje nie da aby lezec i transf udany
dżoasia
na pewno będzie piękny przyrost! ależ długo dziewczyny trzymacie w niepewności!Jeszcze ja [emoji16] Druga betę dzis robie, we wtorek (11 dpt 3-dniowego zarodka) była 129. Zobaczymy co bedzie dzis...
hope322
Trzymam kciukiJa już po transferze. Wzięłam jednego, pięknego 8A
Kufa...jak ja bym chciała żeby został
hope322
Piekny przyrost GratulacjeWe wtorek beta 30,8 (6dpt blastki), dziś 81,2 (8dpt). Przyrost ładny , ale strach nadal jest. Dobrze, że jutro robię betę dla kliniki to trochę pewniej się poczuje.
reklama
Podziel się: