to będzie 1 wizyta Twoja po pozytywnej becie?Ja mam w przyszły poniedziałek i też już się denerwuje. Tylko przy moim lekarzu czuję że wszystko będzie dobrze a jak wychodzę z gabinetu pojawia się stres...
Trzymam.kciuki za wizytę.podziel się wrażeniami
reklama
Twoja Gosiu też pierwsza po pozytywie?O 17:30
gooossia17
Fanka BB :)
A duża dawkę gonalu? Trzymam kciuki za to, ze rusza Twoje jejkaKochana tak mi przykro nie wiem co powiedziec.
Gonal F mam od 7 dni.
Gonapeptyl od 18 dni.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Nie, moja już 2. Dzisiaj mam 10+2 tc. Ale i tak się stresuje. Najpierw wynikami jakie kazał zrobić teraz wizyta. Chyba już nie zaznam spokoju do końca.Twoja Gosiu też pierwsza po pozytywie?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mam pytanie do ciezaroweczek. Od kilku dni mialam mdlosci non stop nawet w nocy a dzisiaj nic :/ Moze moje pytanie nie jest zbyt madre ale mialyscie przerwy w mdlosciach? Zaczynam juz schizowac
Oj tak to jest bez obaw Ja to az zolcia wymioty a dzus caly dzien spokoj tylko bol glowy
Kup nerbate z imbiru jak znow atak mdlosci bedzue
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki. To jak każda mama..Nie, moja już 2. Dzisiaj mam 10+2 tc. Ale i tak się stresuje. Najpierw wynikami jakie kazał zrobić teraz wizyta. Chyba już nie zaznam spokoju do końca.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie, moja już 2. Dzisiaj mam 10+2 tc. Ale i tak się stresuje. Najpierw wynikami jakie kazał zrobić teraz wizyta. Chyba już nie zaznam spokoju do końca.
Raczej niestety nie zaznasz do konca zycia hah z obawy o twe dziecko
gooossia17
Chyba masz racjeRaczej niestety nie zaznasz do konca zycia hah z obawy o twe dziecko
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Chyba masz racje
Napewno wspomnisz slowo usg to nic teraz jak ma goraczke Po szczepionce to dopoero strach nie spisz nic
reklama
kochane nie udało sie beta 0 załamka ... stwierdziliśmy z mezem ze zrobimy sobie przerwe... oboje sie rozczarowaliśmy
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro. Skupcie się teraz na sobie. Jak Dami wyzdrowieje to wrócicie do walki o dzidzię. Trzymam za Was mocno kciuki :*
Podziel się: