reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta 495!!! Wczesniej 175 :)
Będą bliźniaki??

Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...

Progresteron 55. Dobry?
wszystko pięknie, mogą być i bliźniaki, w końcu miałaś 2 zarodki :D Kochana z tsh to pewnie dostaniesz eythyrox lub cos podobnego. Nie wiem czy pamiętasz jak pisałam, że moja bratowa jak zaszła w pierwszą ciążę to sie okazało że jej TSH było ponad 26!!!!! Endokrynolożka wystawiła oczy i zapytała jak ona w ogóle dała rade zajść przy takim wyniku, ale wszystko dobrze sie skończyło, mały zaraz kończy 4 lata - mój chrześnik - zdolniacha (po ciotce) :D

Będą bliźniaki??

Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...

Progresteron 55. Dobry?

460 mialam 14 dpt trzydniowe
Tsh za wysoki idz do endo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Są tu może jakieś mamy które w pierwszą ciążę zaszly naturalnie a teraz podchodzą do in vitro? Ja miałam już dwa transfery i bez skutku :frown:.
ja tak mam. Tylko że w 7 tygodniu tej ciązy naturalnej poroniłam...
Co do ivfmiaam3 stymulacje i 4 w innej klinice się udała. Dziś robiłam drugą weryfikacje bety.

Będą bliźniaki??

Progresteron 55. Dobry?

Miałam bardO podobne bety ( 180 i chyba 490)i jedno maleństwo w brzuszku [emoji6] Ale okaże sie na usg [emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
ja przynajmniej do bety miałam urlopy :) kolejnym razem też tak zrobię a jeśli znów będzie pozytywna to od razu biorę l4 i nie wracam bo się boję, ale mam fizyczną ciężką pracę, jakbym miała biurową to pewnie bym trochę popracowała, ale też do bety bym brała urlop :)
Dżoasia a Ty jeszcze na jakies wyniki czekasz czy już na wizyte tylko do P? A wizyte masz jakos na poczatku grudnia tak?

Do góry