reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?

Hej. To moje pierwsze podejście do invitro, jestem po punkcji czekam na transfer jutro, już wiem że 4 z 6 nie przeżyły. Znajdzie się ktoś kto miał podobnie i się udało mimo wszystko?
Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf? :)

Dzięki za wsparcie:) tak naprawdę to niewiadomo co jest przyczyną. 5 lat starań i nic. Po drodze 2 inseminacje, mnóstwo leków i stymulacji i zupełnie nic z tego. Oboje jesteśmy okazami zdrowia, wyniki idealne. Nigdy nawet przez chwile nie byłam w ciąży. Punkcję miałam we wtorek, transfer miał być w niedziele po 5 dniach ale dziś w klinice się dowiedziałam że trzeba przyspieszyć transfer bo 4 nie dały rady:(

Witaj! Jest/było tu mnóstwo dziewczyn, które na początku miały kilka-kilkanaście zarodków, a do transferu dotrwał tylko jeden i jest z niego ciąża lub już dzieciątko na świecie. Bądź dobrej myśli. Która to doba? Jakie u Was wskazanie do ivf? :)
Ja miałam za pierwszym razem tylko dwa zarodki prawidłowe i mi je podali, niestety się nie udało. Za drugim razem to samo tylko dwa zarodki i beta pozytywna [emoji4] Dale tego trzeba zawsze być dobrej myśli [emoji8]

Są klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują:) pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady:)

reklama
Są klasy 4A i 6A, z tego co czytałam dobrze rokują:) pracowałyście normalnie po transferze? Ja bym najchętniej leżała i się głaskała po brzuchu ale niestety nie da rady:)
ja przynajmniej do bety miałam urlopy :) kolejnym razem też tak zrobię a jeśli znów będzie pozytywna to od razu biorę l4 i nie wracam bo się boję, ale mam fizyczną ciężką pracę, jakbym miała biurową to pewnie bym trochę popracowała, ale też do bety bym brała urlop :)

Do góry