reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, dr nie kazała mi go mierzyć. Właśnie czytałam że dziewczyny to robią. W ogóle czuje się w Novum jak mięso w maszynce

Znam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krew oddana!! Mam juz termin na pierwsza wizyte na 13 grudnia !!!! [emoji33] jak ja tak dlugo wytrzymam??? Lekarz mowi ze nie ma co, musi byc pieknie i nie ma sie co stresowac bo nic nie zobaczymy :)

Beta musi byc piekna dzisiaj, innej opcji nie ma! Zrobilam kolejny test i kreska pieknie ciemna :)

13 pazdziernika mialam transfer i tez moje slonce zobacze poraze pierwszy 13!!! tylko ze grudnia [emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

ja biore tylko lutinus 3x1 dopochwowo, ale ja mam progesterone w normie (41 w poniedzialek), ja mam dzis albo jutro konsultacje w zaleznosci kiedy wyniki przyjda.

Znam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...

Dziewczyny ja tam trafiłam z innej mega fajnej i kameralnej i empatycznej przychodni, ale co z tego skoro kameralna przychodnia sobie nie poradziła. Wypstrykano mnie tam z jajek przez 10 mcy podczas 3 stymulacji i moje amh wynosi teraz 0,29...
A tu własciciel stwierdził ze jestesmy cieżkim przypadkiem i mimo to za 1 wszym razem się udało :D

Dziewczyny potrzebuję porady.
W poniedziałek miałam punkcję, którą robił dr do którego nie chodzę. I do transferu rozpisał mi tylko standardowe leki (luteina, fragmin).
Jutro transfer a ja się zorientowałam, że nie jem encortonu.
Czy jak zacznę dziś łykać to to coś jeszcze da? I jaką dawkę?

Editt: zadzwoniłam do mojej dr mimo że dziś ma wolne, wszystko ustaliłyśmy. Jedno zmartwienie mniej :)

Ostatnia edycja:
haha! no byloby wspaniale bo mam juz chlopca w domu [emoji12]Ale po tylu latach staran to mi kompletnie obojetnie, Z blizniakami po prostu byloby bardzo ciezko bo mieszkamy sami za granica a koszty utrzymania dzieci tutaj sa mega drogie!

Przede wszystkim gratuluję! :rofl2: Rodzice bliźniaków zawsze watpią a potem jednak dają radę :happy: Głupio by było jakbyś jednak miała bliźniaków i tak jakbyś kogoś z nich teraz się wypierała. Chyba wiedziałaś że może wyjść dwójka? Lepiej skupić się na pomyślnym rozwoju dziecka albo dzieci :rolleyes: Mówię Ci to jak bliźniaczka. Urodziłyśmy się jak rodzice już mieli naszego brata :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba mnie zle zrozumialas, beda dwa bedzie wspaniale i mysle ze kazda z nas cieszylaby sie :) Po prostu zaciekawila mnie ta sprawa patrzac na rozne bety przychodzace. Jak prawie kazda z nas decydujemy sie na dwa dlatego ze sa wieksze szanse powodzenia i nie chcemy przez to jeszcze raz przechodzic bo jest to jeden z bardziej stresujacych chwil w naszym zyciu.
Patrzac na statystyki to chyba jednak wiecej jest ciaz pojedynczych z dwoch zarodkow niz blizniaczych!

Na naszym forum raczej 50/50. Uważam że trzeba liczyć się że może być dwójka a nie tylko myśleć o statystykach...

Do góry