idziemy łeb w łeb. Mój dziś13Dzisiaj 12 dpt
reklama
dziękuję Kochana jesteś, może poproszę Dr. o receptę samą i mi zostawi jutro w klinice. ..Ja mam trochę tej luteiny, ale w Warszawie będę dopiero w sobotę po dalszą receptę.
ludek
Fanka BB :)
Dziekuje :* :* Kochana skakać się boję... boję się nawet chodzić Ale dzisiaj mam takiego stracha ze szok... wiem musi być dobrze, tak bardzo kocham to maleństwo już nawet sobie rozmawiamy, na święta dostanie pierwszy prezent
Robiłam powtórkę bety 254.6 tylko wynik może być zawyzony bo przez dwa dni brałam pol dawki ovitrell ( lekarz okreslil ten lek teraz jako witaminki dla lepszego wzrostu maleństwa ) . Poprzedni wynik poniedziałkowy 107.9
Wiec chyba wszystko dobrze prawda ??
Uważam, że beta bardzo dobrze przyrasta
labelladurmiente
Ty masz ze swoją kontakt komórkowy super Mój lekarz nie daje komórki, jest mega zajęty ma fuul pacjentek. Ale na szczescie sa w novum konsultacje i dziś o 15.40 dzwonię.
Ciekawe co powie. Jak możesz napisz jej w miedzyczasie co z luteina.. A wyznaczyła Ci wizytę jakąś już?
Wlasnie nie wyznaczyła, napisała ze po 2 dniach mam powtórzyć betę i zrobic progesteron i sie odezwać. I leki bez zmian. Przed chwila dzwoniłam do Novum, powiedzieli mi ze wizyta to nie wcześniej niz 25 dpt, wiec dr zobaczę za dwa tygodnie. Mam tez poczytać na odwrocie wypisu poczytać co i jak odstawiać (w moim wypadku stopniowo Encorton i zmniejszyć Estrofem) a po receptę na luteinę i na Lutinus bo tego nie odstawiać -mam dzis podjechać. I po drugiej becie zalecają konsultacje telefoniczna z lekarzem, wiec w piątek bede dzwonic [emoji16]
Telefon komórkowy do pani dr wyzebralam w czasie jednej z wizyt. Wiem ze ma tonę pacjentów wiec nie nadużywam [emoji16] I tylko wczoraj sie ta beta 129 pochwaliłam [emoji16] I szczerze sie zdziwiłam, pozytywnie ze odpisała [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dziekuje :* :* Kochana skakać się boję... boję się nawet chodzić Ale dzisiaj mam takiego stracha ze szok... wiem musi być dobrze, tak bardzo kocham to maleństwo już nawet sobie rozmawiamy, na święta dostanie pierwszy prezent
Robiłam powtórkę bety 254.6 tylko wynik może być zawyzony bo przez dwa dni brałam pol dawki ovitrell ( lekarz okreslil ten lek teraz jako witaminki dla lepszego wzrostu maleństwa ) . Poprzedni wynik poniedziałkowy 107.9
Wiec chyba wszystko dobrze prawda ??
Przyrost piękny . Ale Twój strach rozumiem doskonale. Ja betę jutro powtarzam, ale musiałam zrobić kolejny test zobaczyć czy nadal Maleństwo jest ze mna (kreska na szczęście piękna, wyraźna więc spokojniej się czuje). Mam nadzieję, że strach szybko Ci minie.
Też mam taką nadzieję. Ale dopóki nie zobaczę na usg pęcherzyka a później nie usłyszę serduszka to będę się bała. Ale musi być dobrze... musi się każdej z nas udac:*Przyrost piękny . Ale Twój strach rozumiem doskonale. Ja betę jutro powtarzam, ale musiałam zrobić kolejny test zobaczyć czy nadal Maleństwo jest ze mna (kreska na szczęście piękna, wyraźna więc spokojniej się czuje). Mam nadzieję, że strach szybko Ci minie.
Dziewczyny wiem ze za bardzo wszzystko analizuje ale... chyba wszystkie tak mamy. Odnośnie mojego wzrostu bety wiem ze jest dobra ale przez te dwa dni wzięłam całą dawkę ovitrell czyli 6 tyś jednostek i ciekawe jak bardzo to wpłynęło na wynik ?
oki super czyli recepte wypisują. Gorzej jak ktos z Wawy nie jest to wówczas problem..Wlasnie nie wyznaczyła, napisała ze po 2 dniach mam powtórzyć betę i zrobic progesteron i sie odezwać. I leki bez zmian. Przed chwila dzwoniłam do Novum, powiedzieli mi ze wizyta to nie wcześniej niz 25 dpt, wiec dr zobaczę za dwa tygodnie. Mam tez poczytać na odwrocie wypisu poczytać co i jak odstawiać (w moim wypadku stopniowo Encorton i zmniejszyć Estrofem) a po receptę na luteinę i na Lutinus bo tego nie odstawiać -mam dzis podjechać. I po drugiej becie zalecają konsultacje telefoniczna z lekarzem, wiec w piątek bede dzwonic [emoji16]
Telefon komórkowy do pani dr wyzebralam w czasie jednej z wizyt. Wiem ze ma tonę pacjentów wiec nie nadużywam [emoji16] I tylko wczoraj sie ta beta 129 pochwaliłam [emoji16] I szczerze sie zdziwiłam, pozytywnie ze odpisała [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HopeFul87
Oj tak, czuje się jak we snie i mam tylko nadzieję że to wszystko nie prysnie jak banka mydlana, w koncu kiedys musi byc dobrze i to wlasnie ten czas zeby zaczelo byc dobrze tak sobie tlumacze :-)Marzenia się spełniają
reklama
Mam tak samo.Oj tak, czuje się jak we snie i mam tylko nadzieję że to wszystko nie prysnie jak banka mydlana, w koncu kiedys musi byc dobrze i to wlasnie ten czas zeby zaczelo byc dobrze tak sobie tlumacze :-)
Podziel się: