reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A dziękuję bardzo dobrze. Mała kopie co mnie bardzo cieszy :)
Zdecydowanie drugi trymestr znoszę lepiej :) we wtorek wizyta i zaczynam zakupowe szaleństwo. Już kupiłam jedna sukieneczka ale dla pewności czekam do polowkowego :)
Ja tylko odliczam tygodnie do 2 trymestru bo pierwszy słabo znoszę, ale jakoś daje radę :) będzie na pewno wszystko dobrze :)

reklama
Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

Mam to samo! Dostałam SMS-a od pani dr ze leki bez zmian, a mi Luteiny pod język starczy tylko na dzis

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

marg88, ale za Ciebie się cieszę, mam nadzieję że w końcu skaczesz do sufitu ze szczęścia :rofl2:
Dziekuje :* :* Kochana skakać się boję... boję się nawet chodzić :) Ale dzisiaj mam takiego stracha ze szok... wiem musi być dobrze, tak bardzo kocham to maleństwo już nawet sobie rozmawiamy, na święta dostanie pierwszy prezent :)
Robiłam powtórkę bety 254.6 tylko wynik może być zawyzony bo przez dwa dni brałam pol dawki ovitrell ( lekarz okreslil ten lek teraz jako witaminki dla lepszego wzrostu maleństwa ) . Poprzedni wynik poniedziałkowy 107.9
Wiec chyba wszystko dobrze prawda ??

Dziekuje :* :* Kochana skakać się boję... boję się nawet chodzić :) Ale dzisiaj mam takiego stracha ze szok... wiem musi być dobrze, tak bardzo kocham to maleństwo już nawet sobie rozmawiamy, na święta dostanie pierwszy prezent :)
Robiłam powtórkę bety 254.6 tylko wynik może być zawyzony bo przez dwa dni brałam pol dawki ovitrell ( lekarz okreslil ten lek teraz jako witaminki dla lepszego wzrostu maleństwa ) . Poprzedni wynik poniedziałkowy 107.9
Wiec chyba wszystko dobrze prawda ??
A który to przypomnij dpt? [emoji5]

Mam to samo! Dostałam SMS-a od pani dr ze leki bez zmian, a mi Luteiny pod język starczy tylko na dzis

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty masz ze swoją kontakt komórkowy super :) Mój lekarz nie daje komórki, jest mega zajęty ma fuul pacjentek. Ale na szczescie sa w novum konsultacje i dziś o 15.40 dzwonię.
Ciekawe co powie. Jak możesz napisz jej w miedzyczasie co z luteina.. A wyznaczyła Ci wizytę jakąś już?

reklama
Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

Ja mam trochę tej luteiny, ale w Warszawie będę dopiero w sobotę po dalszą receptę.

Do góry