hope322
Fanka BB :)
Ja tez kiedys do niej pisalam to odpowiedziala mi praktycznie od razu ale wtedy miala na fb moze 30tys fanow.Ja raz do niej pisałam wieczór otrzymałam odpowiedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez kiedys do niej pisalam to odpowiedziala mi praktycznie od razu ale wtedy miala na fb moze 30tys fanow.Ja raz do niej pisałam wieczór otrzymałam odpowiedz
Nie, dr nie kazała mi go mierzyć. Właśnie czytałam że dziewczyny to robią. W ogóle czuje się w Novum jak mięso w maszynce
Supeeer!!!Krew oddana!! Mam juz termin na pierwsza wizyte na 13 grudnia !!!! [emoji33] jak ja tak dlugo wytrzymam??? Lekarz mowi ze nie ma co, musi byc pieknie i nie ma sie co stresowac bo nic nie zobaczymy
Beta musi byc piekna dzisiaj, innej opcji nie ma! Zrobilam kolejny test i kreska pieknie ciemna
13 pazdziernika mialam transfer i tez moje slonce zobacze poraze pierwszy 13!!! tylko ze grudnia [emoji173]️
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???
Dziewczyny ja tam trafiłam z innej mega fajnej i kameralnej i empatycznej przychodni, ale co z tego skoro kameralna przychodnia sobie nie poradziła. Wypstrykano mnie tam z jajek przez 10 mcy podczas 3 stymulacji i moje amh wynosi teraz 0,29...Znam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już wyniki mam, 6dpt i beta 30,8mlU/ml czyli chyba dobrze . W czwartek badanie przyrostu.
Czy Tobie.sie udało i u kogo się leczyszZnam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...
haha! no byloby wspaniale bo mam juz chlopca w domu [emoji12]Ale po tylu latach staran to mi kompletnie obojetnie, Z blizniakami po prostu byloby bardzo ciezko bo mieszkamy sami za granica a koszty utrzymania dzieci tutaj sa mega drogie!
Chyba mnie zle zrozumialas, beda dwa bedzie wspaniale i mysle ze kazda z nas cieszylaby sie Po prostu zaciekawila mnie ta sprawa patrzac na rozne bety przychodzace. Jak prawie kazda z nas decydujemy sie na dwa dlatego ze sa wieksze szanse powodzenia i nie chcemy przez to jeszcze raz przechodzic bo jest to jeden z bardziej stresujacych chwil w naszym zyciu.
Patrzac na statystyki to chyba jednak wiecej jest ciaz pojedynczych z dwoch zarodkow niz blizniaczych!