reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, dr nie kazała mi go mierzyć. Właśnie czytałam że dziewczyny to robią. W ogóle czuje się w Novum jak mięso w maszynce

Znam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Krew oddana!! Mam juz termin na pierwsza wizyte na 13 grudnia !!!! [emoji33] jak ja tak dlugo wytrzymam??? Lekarz mowi ze nie ma co, musi byc pieknie i nie ma sie co stresowac bo nic nie zobaczymy :)

Beta musi byc piekna dzisiaj, innej opcji nie ma! Zrobilam kolejny test i kreska pieknie ciemna :)

13 pazdziernika mialam transfer i tez moje slonce zobacze poraze pierwszy 13!!! tylko ze grudnia [emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

Supeeer!!!
Ja robię jutro powtórkę bety. Dziś dzwoniłam do kliniki mojej i mam z moim lekarzem konsultacje telefoniczna o 15.40. Ciekawe kiedy wizyta będzie.
Martwie się bo jutro po południu skończy mi sie luteina pod język!!! Ona jest tylko na recepte prawda? Biorę co prawda jeszcze Lutinus oddolnie :) ale i pod jezykowo miałam brac 6 tabletek dziennie. Czy sam lutinus wystarczy???

ja biore tylko lutinus 3x1 dopochwowo, ale ja mam progesterone w normie (41 w poniedzialek), ja mam dzis albo jutro konsultacje w zaleznosci kiedy wyniki przyjda.

Znam to uczucie. To dobra klinika z bardzo dobrymi lekarzami, ale idą w ilość wiec ja zawsze mam poczucie ze jestem tylko tym kodem kresowym z karty...

Dziewczyny ja tam trafiłam z innej mega fajnej i kameralnej i empatycznej przychodni, ale co z tego skoro kameralna przychodnia sobie nie poradziła. Wypstrykano mnie tam z jajek przez 10 mcy podczas 3 stymulacji i moje amh wynosi teraz 0,29...
A tu własciciel stwierdził ze jestesmy cieżkim przypadkiem i mimo to za 1 wszym razem się udało :D

Dziewczyny potrzebuję porady.
W poniedziałek miałam punkcję, którą robił dr do którego nie chodzę. I do transferu rozpisał mi tylko standardowe leki (luteina, fragmin).
Jutro transfer a ja się zorientowałam, że nie jem encortonu.
Czy jak zacznę dziś łykać to to coś jeszcze da? I jaką dawkę?

Editt: zadzwoniłam do mojej dr mimo że dziś ma wolne, wszystko ustaliłyśmy. Jedno zmartwienie mniej :)

Ostatnia edycja:
haha! no byloby wspaniale bo mam juz chlopca w domu [emoji12]Ale po tylu latach staran to mi kompletnie obojetnie, Z blizniakami po prostu byloby bardzo ciezko bo mieszkamy sami za granica a koszty utrzymania dzieci tutaj sa mega drogie!

Przede wszystkim gratuluję! :rofl2: Rodzice bliźniaków zawsze watpią a potem jednak dają radę :happy: Głupio by było jakbyś jednak miała bliźniaków i tak jakbyś kogoś z nich teraz się wypierała. Chyba wiedziałaś że może wyjść dwójka? Lepiej skupić się na pomyślnym rozwoju dziecka albo dzieci :rolleyes: Mówię Ci to jak bliźniaczka. Urodziłyśmy się jak rodzice już mieli naszego brata :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba mnie zle zrozumialas, beda dwa bedzie wspaniale i mysle ze kazda z nas cieszylaby sie :) Po prostu zaciekawila mnie ta sprawa patrzac na rozne bety przychodzace. Jak prawie kazda z nas decydujemy sie na dwa dlatego ze sa wieksze szanse powodzenia i nie chcemy przez to jeszcze raz przechodzic bo jest to jeden z bardziej stresujacych chwil w naszym zyciu.
Patrzac na statystyki to chyba jednak wiecej jest ciaz pojedynczych z dwoch zarodkow niz blizniaczych!

Na naszym forum raczej 50/50. Uważam że trzeba liczyć się że może być dwójka a nie tylko myśleć o statystykach...

Do góry