reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najlepiej skonsultować twój przypadek z lekarzem..Bo każdy inaczej reaguje na leki a przy twojej chorobie powinnaś być kontrolowana w trakcie terapii..Może zamiast acardu zaproponuje coś innego np. równie popularny Clexane

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Właśnie nie zapytałam bo i dopiero w domu ulotkę przeczytałam :) ale acard brałam tez po iui nie wiedząc jeszcze nawet o wysokiej homocysteine. Wtedy lekarz mówił ze on dobrze działa bo krew rozrzedza , nie będą się tworzyć krwiaki na lozysku , wiec chyba będzie ok :)

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "

Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??
Z tym bolem jajnika to i ja tak mialam wiec to moze byc dobry znak;) 10dpt moze byc juz jakis cien drugiej kreski,ale tez nie koniecznie.Ja zrobilam w 9dpt blaski i byla juz druga wiec odrazu na bete;)

@PaulinkaP ciesze sie bardzo!! Powiem szczerze, ze Twoja historia mnie dosc zestresowala, bo wczesniej sobie myslalam "phi to tylko punkcja". Dopiero po rozpoczęciu procedury zaczelam czytac o hiperce itp i powiem ze sie niezle nastraszylam...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??
Ja nie mam jak zrobić bety więc kupiłam pakiet zwykłych testów. I tak robiłam je nie z porannego moczu by wiedzieć kiedy Ovitrelle znika. Kreski wychodziły bladziutkie.
10 dpt kreska wyszla już znacznie ciemniejsza , również nie z pierwszego moczu. We wtorek pojadę na betę do prywatnego labu, wcześniej nie ma sensu.
Trzymam kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Czas leci to fakt, ale chyba i tak za bardzo się pospieszyłam z wizytą, bo to bardzo wczesna ciąża (5+5), w euforii szczęścia po dobrze przyrastającej becie bez namysłu chwyciłam za telefon i chciałam byle jak najszybciej zapisać się na wizytę. Poczytałam, popytałam i coś czuję, że mogę wrócić z wizyty rozczarowana, bo nic nie zobaczę.
A kiedy miałaś transfer? ja miałam 16.10 i wczoraj miałam wizyte i serduszko było wizać.

reklama
Do góry