reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czas leci to fakt, ale chyba i tak za bardzo się pospieszyłam z wizytą, bo to bardzo wczesna ciąża (5+5), w euforii szczęścia po dobrze przyrastającej becie bez namysłu chwyciłam za telefon i chciałam byle jak najszybciej zapisać się na wizytę. Poczytałam, popytałam i coś czuję, że mogę wrócić z wizyty rozczarowana, bo nic nie zobaczę.
Pęcherzyk ciazowy na bank będzie :)

Dzień dobry, dzisiaj jest mi jakby lepiej ale nadal jest plamienie, wczoraj też trochę krwawiłam. Na szczęście brzuch zrobił się dzisiaj o połowę mniejszy i jak na razie już tak nie boli. Piję odżywki białkowe i staram się dużo pić wody. O 10 będzie moja ginekolog w pracy i jak tu żyć? Mam nadzieję, że moje małe rybeczki się pięknie rozwijają. Dopiero jak ginekolog będzie w pracy,to mogę się coś dowiedzieć. Wszędzie czytam, że ludzie dzwonią do kliniki i się dowiadują co i jak a w invimedzie można uzyskać informację tylko od lekarza prowadzącego.

Tak kochana już przed punkcja brałam antybiotyk i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę wieczorem teraz czekam na obchód boli mnie nadal na dole tak jak by pęcherz zobaczymy co powiedzia

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i żebyś mogła już przytulić swoje piękne zarodeczki po powrocie z zimowiska. :)

marg88, u mnie to samo ciagle cos czuje!!A wczoraj tak padlam ze jak wrocilam z niemca to polozylam sie z synkiem i wlasnie sie obudzilam w ciuchach [emoji33]

U mnie pierwszy objaw ciazy to zawsze spanie a wiec poki co biore to jako pozytywny znak!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak było. u mnie też spanie to wyznacznik ciąży, no i wilczy apetyt. ;-) ;)

Ja mam jeszcze dwie blastki więc po transferze zostanie mi jeszcze jedna (na rodzeństwo :). Też mocno trzymam za Ciebie kciuki. Rozumiem też Ciebie z tą chwilowa ucieczką z forum. Ja czytam i będę czytała, komentowała to co dziewczyny przeżywają, itp. ale to podejście chce przeżyć trochę inaczej, trochę bardziej z M (dlatego o sobie pisać nie będę). Czuje jakąś taką potrzebę. Wiadomości priv też są więc w kontakcie zostaniemy (bo rozumiem, że całkowicie konta nie kasujesz)...
Tak oczywiście konto zostaje ;-) Na pewno wrócę ;-) i wiadomości będę odbierać.
A jakie masz endo po ostatniej wizycie? I nie myślałaś o zabraniu dwóch na raz?? Ty masz chyba blastki 4B ?

reklama
Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??

Do góry