Weronika63
Fanka BB :)
Powodzenia! =))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! =))
Pęcherzyk ciazowy na bank będzieCzas leci to fakt, ale chyba i tak za bardzo się pospieszyłam z wizytą, bo to bardzo wczesna ciąża (5+5), w euforii szczęścia po dobrze przyrastającej becie bez namysłu chwyciłam za telefon i chciałam byle jak najszybciej zapisać się na wizytę. Poczytałam, popytałam i coś czuję, że mogę wrócić z wizyty rozczarowana, bo nic nie zobaczę.
Tak kochana już przed punkcja brałam antybiotyk i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę wieczorem teraz czekam na obchód boli mnie nadal na dole tak jak by pęcherz zobaczymy co powiedzia
Oby tak było. u mnie też spanie to wyznacznik ciąży, no i wilczy apetyt.marg88, u mnie to samo ciagle cos czuje!!A wczoraj tak padlam ze jak wrocilam z niemca to polozylam sie z synkiem i wlasnie sie obudzilam w ciuchach [emoji33]
U mnie pierwszy objaw ciazy to zawsze spanie a wiec poki co biore to jako pozytywny znak!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak oczywiście konto zostaje ;-) Na pewno wrócę ;-) i wiadomości będę odbierać.Ja mam jeszcze dwie blastki więc po transferze zostanie mi jeszcze jedna (na rodzeństwo . Też mocno trzymam za Ciebie kciuki. Rozumiem też Ciebie z tą chwilowa ucieczką z forum. Ja czytam i będę czytała, komentowała to co dziewczyny przeżywają, itp. ale to podejście chce przeżyć trochę inaczej, trochę bardziej z M (dlatego o sobie pisać nie będę). Czuje jakąś taką potrzebę. Wiadomości priv też są więc w kontakcie zostaniemy (bo rozumiem, że całkowicie konta nie kasujesz)...
Oby tak było. u mnie też spanie to wyznacznik ciąży, no i wilczy apetyt.
Jajniki mogą reagować na hormony, wtedy się powiększają i bolą.Pytanie do Was kobiety i Ciebie Dami też jestem 4 dpt i kuja mnie mocno jajniki więc pytanie, cóż to za objaw ?? Może za mało progresteronu albo za dużo ??mam 2×1 luteinr 100, prolutex , luttagen na noc.