reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czas leci to fakt, ale chyba i tak za bardzo się pospieszyłam z wizytą, bo to bardzo wczesna ciąża (5+5), w euforii szczęścia po dobrze przyrastającej becie bez namysłu chwyciłam za telefon i chciałam byle jak najszybciej zapisać się na wizytę. Poczytałam, popytałam i coś czuję, że mogę wrócić z wizyty rozczarowana, bo nic nie zobaczę.
Pęcherzyk ciazowy na bank będzie :)

Dzień dobry, dzisiaj jest mi jakby lepiej ale nadal jest plamienie, wczoraj też trochę krwawiłam. Na szczęście brzuch zrobił się dzisiaj o połowę mniejszy i jak na razie już tak nie boli. Piję odżywki białkowe i staram się dużo pić wody. O 10 będzie moja ginekolog w pracy i jak tu żyć? Mam nadzieję, że moje małe rybeczki się pięknie rozwijają. Dopiero jak ginekolog będzie w pracy,to mogę się coś dowiedzieć. Wszędzie czytam, że ludzie dzwonią do kliniki i się dowiadują co i jak a w invimedzie można uzyskać informację tylko od lekarza prowadzącego.

Tak kochana już przed punkcja brałam antybiotyk i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę wieczorem teraz czekam na obchód boli mnie nadal na dole tak jak by pęcherz zobaczymy co powiedzia

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i żebyś mogła już przytulić swoje piękne zarodeczki po powrocie z zimowiska. :)

marg88, u mnie to samo ciagle cos czuje!!A wczoraj tak padlam ze jak wrocilam z niemca to polozylam sie z synkiem i wlasnie sie obudzilam w ciuchach [emoji33]

U mnie pierwszy objaw ciazy to zawsze spanie a wiec poki co biore to jako pozytywny znak!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak było. u mnie też spanie to wyznacznik ciąży, no i wilczy apetyt. ;-) ;)

Ja mam jeszcze dwie blastki więc po transferze zostanie mi jeszcze jedna (na rodzeństwo :). Też mocno trzymam za Ciebie kciuki. Rozumiem też Ciebie z tą chwilowa ucieczką z forum. Ja czytam i będę czytała, komentowała to co dziewczyny przeżywają, itp. ale to podejście chce przeżyć trochę inaczej, trochę bardziej z M (dlatego o sobie pisać nie będę). Czuje jakąś taką potrzebę. Wiadomości priv też są więc w kontakcie zostaniemy (bo rozumiem, że całkowicie konta nie kasujesz)...
Tak oczywiście konto zostaje ;-) Na pewno wrócę ;-) i wiadomości będę odbierać.
A jakie masz endo po ostatniej wizycie? I nie myślałaś o zabraniu dwóch na raz?? Ty masz chyba blastki 4B ?

reklama
Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??

Do góry