reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już po badaniu mniej boli niż przy pierwszym badaniu wyniki moczu dobre ;) jutro pobiora krew żeby zobaczyć czy CRP rośnie albo maleje i morfologie pobiora ;) jest lepiej niz było jak będzie boleć to leki przeciwbólowe nadal dadzą
Wracaj szybko do zdrowia [emoji173]
Troszke mnie nastraszyłas. Zawsze myślałam że przy tak niewielkiej produkcji jajeczek do hiperki nie dojdzie [emoji85] Dobrze że masz specjalistyczną opiekę. [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki ja dziś w końcu byłam na badaniach od immunologa :) Wyniki za ok 3-4 tygodnie, ale i tak jestem zadowolona, że coś się w końcu dzieje :) Na 15.40 idę tez na wizytę, żeby sprawdzić jak sobie radzi moja macica po łyżeczkowaniu, dziś już 30ty dzień po zabiegu a po @ ani śladu, więc trzymajcie kciuki, żeby tam wszystko było dobrze, bo trochę się obawiam...

Dziewczyny, zaczynałam z Wami, a już 14 tydz ciąży. Uciekam, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby się udało. Szczególnie kibicuje @dżoasia razem betowałyśmy, dużo przeszłaś i wierzę, że osiągniesz swój cel i @walczaca o szczescie kciuki.
Agnieś ale tak na zawsze uciekasz? Może chociaż czasem wrzucisz jakąś fotkę z usg albo jak Maleństwo będzie na świecie? Smutno mi będzie :*

Agnieś ale tak na zawsze uciekasz? Może chociaż czasem wrzucisz jakąś fotkę z usg albo jak Maleństwo będzie na świecie? Smutno mi będzie :*
Czytam Was, ale nie chce nic dodawać bo wiem, że każda inaczej na to reaguje, dlatego też już się nie wpisywałam do kalendarza itd. Czekam kochana na Twoje zdjęcia :).

Dziewczyny, zaczynałam z Wami, a już 14 tydz ciąży. Uciekam, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby się udało. Szczególnie kibicuje @dżoasia razem betowałyśmy, dużo przeszłaś i wierzę, że osiągniesz swój cel i @walczaca o szczescie kciuki.

Powodzenia i wspanialej ciazy! Obysmy wszystkie doczekaly :)

reklama
Do góry