reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najlepiej skonsultować twój przypadek z lekarzem..Bo każdy inaczej reaguje na leki a przy twojej chorobie powinnaś być kontrolowana w trakcie terapii..Może zamiast acardu zaproponuje coś innego np. równie popularny Clexane

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Właśnie nie zapytałam bo i dopiero w domu ulotkę przeczytałam :) ale acard brałam tez po iui nie wiedząc jeszcze nawet o wysokiej homocysteine. Wtedy lekarz mówił ze on dobrze działa bo krew rozrzedza , nie będą się tworzyć krwiaki na lozysku , wiec chyba będzie ok :)

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "

Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??
Z tym bolem jajnika to i ja tak mialam wiec to moze byc dobry znak;) 10dpt moze byc juz jakis cien drugiej kreski,ale tez nie koniecznie.Ja zrobilam w 9dpt blaski i byla juz druga wiec odrazu na bete;)

@PaulinkaP ciesze sie bardzo!! Powiem szczerze, ze Twoja historia mnie dosc zestresowala, bo wczesniej sobie myslalam "phi to tylko punkcja". Dopiero po rozpoczęciu procedury zaczelam czytac o hiperce itp i powiem ze sie niezle nastraszylam...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??
Ja nie mam jak zrobić bety więc kupiłam pakiet zwykłych testów. I tak robiłam je nie z porannego moczu by wiedzieć kiedy Ovitrelle znika. Kreski wychodziły bladziutkie.
10 dpt kreska wyszla już znacznie ciemniejsza , również nie z pierwszego moczu. We wtorek pojadę na betę do prywatnego labu, wcześniej nie ma sensu.
Trzymam kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Czas leci to fakt, ale chyba i tak za bardzo się pospieszyłam z wizytą, bo to bardzo wczesna ciąża (5+5), w euforii szczęścia po dobrze przyrastającej becie bez namysłu chwyciłam za telefon i chciałam byle jak najszybciej zapisać się na wizytę. Poczytałam, popytałam i coś czuję, że mogę wrócić z wizyty rozczarowana, bo nic nie zobaczę.
A kiedy miałaś transfer? ja miałam 16.10 i wczoraj miałam wizyte i serduszko było wizać.

reklama
Do góry