reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

szczerze mówiąc to dla mnie wyglądało to tak, że wieczór w niedziele ją bolało, w poniedziałek rano było lepiej, więc i lekarz pewnie stwierdził, że to nic poważnego (ilość jajec i wyniki badań przed punkcją na hiperkę nie wskazywały) więc dr kazał się obserwować. Dla mnie to był szok jak rano dziś czytałam, że karetką trafiła do szpitala. Ja po punkcji też miałam trochę wzdęty i obolały brzuch, wiadomo - ból to kwestia indywidualna i subiektywna, więc dr mógł przynajmniej "na odczepnego" kazać przyjechać na wizytę, ale potem na forach sami o sobie czytają komentarze jacy z nich naciągacze itp - nie bronię lekarzy, tylko polacy tacy niestety są - dr każe przyjść na wizytę, to źle bo drogo, nie każe - też, źle bo kogoś coś bolało... (Paulinka ja nie piszę tego o Tobie ;)) Więc dobrze, że Paulinka pojechała do szpitala, szkoda tylko, że dopiero jak umierała a nie wcześniej :) Ale cieszę się, że jesteś kochana w dobrych rękach :)
Ok Paulcia w szpitalu, 3mamy kciuki żeby było lepiej i szybko dziewczyna wyszła[emoji6] kończymy ten bardzo smutny temat co kto... Hihi..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
To jest dziwne bo mnie rano boli tak umiarkowanie wieczorem dobrze się rozkręca muszę dac radę bo tam moje dzieciątka czekaja
Z tego co kiedyś mi mówił mój profesor ma to związek z kortykokortyzolem który działa przeciwzapalnie i organizm go sobie produkuje..Puki jest jego większa ilość we krwi to czujesz się lepiej ale niestety pod wieczór jego wartość spada i zapalenie się znów rozkręca.. pozatym jak masz jakąś infekcję bakt. to też są one podobno bardziej aktywne wieczorem... Nie wiem jak u Ciebie to wygląda ale jak ja miałem zapalenie pęcherza po złym cewniku to dostałem Furosemid i kazano mi dużo pić by przepłukać pęcherz z bakterii..Ale to mój przypadek nie wiem czy u Ciebie przy takich opuchnietych jajnikach itd. Dużo pić bo powiększony pęcherz może również naciskać na różne nerwy i powodować ból..Zapytaj lekarza[emoji6] napewno podają Ci też sól fizjologiczną w infuzji co może być wystarczające..[emoji110] [emoji110] [emoji106]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Ostatnia edycja:
Pytanie do Was kobiety i Ciebie Dami też :) jestem 4 dpt i kuja mnie mocno jajniki więc pytanie, cóż to za objaw ?? Może za mało progresteronu albo za dużo ??mam 2×1 luteinr 100, prolutex , luttagen na noc.
Ojj kochana w tym temacie to moja wiedza jest niczym przy doświadczeniu koleżanek[emoji3] [emoji87] [emoji85]

Dziękuję wam za wszystko moi kochani mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie lepiej uwilbiam was bardzo i z wami jest lepiej niż bez jeszcze raz bardzo mocno dziękuję
Myślę, że jak powiem że po to tu jesteśmy to nikt się nie obrazi [emoji6] [emoji110] [emoji110]mocno 3mamy!! Teraz odpoczywaj i pośpij sobie bo to też dobrze robi na ból a też odpoczniesz psychicznie[emoji3]

To dużo daje bo ja teraz źle sypiam(po3-4godz) z powodu mojego zwierzaka i jestem ciągle zmęczony..Ohh co ja bym dał za przespaną noc[emoji53] [emoji8]

@PaulinkaP kurcze!!! Trzymam za Ciebie i caly dzien mysle o Tobie jak rano przeczytalam... badz dzielna. W jakiej klinice sie leczysz?

@Sylvia00 dr G w Gyncentrum? Witaj w klubie. Ja tez u niego jestem na dlugim protokole. Teraz mam chyba 8 ampulke Gonapeptylu.
@dżoasia a jak to pozniej wyglada? W ktorym momencie gonapeptylu zaczyna sie stymulacje i ile trwa?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@PaulinkaP kurcze!!! Trzymam za Ciebie i caly dzien mysle o Tobie jak rano przeczytalam... badz dzielna. W jakiej klinice sie leczysz?

@Sylvia00 dr G w Gyncentrum? Witaj w klubie. Ja tez u niego jestem na dlugim protokole. Teraz mam chyba 8 ampulke Gonapeptylu.
@dżoasia a jak to pozniej wyglada? W ktorym momencie gonapeptylu zaczyna sie stymulacje i ile trwa?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jak skończysz antyki to przyjmując gonapeptyl czekasz na @, na początku cyklu wizyta i lecisz stymulkę właściwą. Ja miałam wiz w 4dc wieczorem i jeszcze tego samego dnia na wieczór zastrzyki i następnego dnia rano, potem już tylko rano :) czyli na dniach zaczniesz :) a trwa w zależności od wielkości jajek - jak będą ok to lekarz wyznacza datę punkcji :*

Oby zakończenie było u nas obydwu inne niż ostatnio :). Wiem już kiedy mam transfer, wiem. Ale nie chce zapeszac :). Na pewno dam znać jak będę miała wynik bety. Część wyników od immunologa mam (wyniki dobre) ale jeszcze nie wszystkie i wizytę dopiero pod koniec listopada. Dlatego leków od immunologa nie mam i podchodze na standardowych do crio. Jeśli nie wyjdzie to w grudniu przerwa i od stycznia kolejne podejścieu z ewentualnymi dodatkowymi lekami.
A
Oby zakończenie było u nas obydwu inne niż ostatnio :). Wiem już kiedy mam transfer, wiem. Ale nie chce zapeszac :). Na pewno dam znać jak będę miała wynik bety. Część wyników od immunologa mam (wyniki dobre) ale jeszcze nie wszystkie i wizytę dopiero pod koniec listopada. Dlatego leków od immunologa nie mam i podchodze na standardowych do crio. Jeśli nie wyjdzie to w grudniu przerwa i od stycznia kolejne podejścieu z ewentualnymi dodatkowymi lekami.
Kochana a to Twoj ostatni mrozak z tego podejscia? Trzymam za Was mocno kciuki! Ja na forum jestem tylko do weekendu,potem uciekam,ale mam nadzieję że zostaniemy w kontakcie :-)

reklama
Do góry