reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kochane doradzcie jak sie do jutra naładowac zeby zje,... lekarz i zrobic zadyme... bo ja to taka niemowa jestem ... a chodzi o meza...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kochane doradzcie jak sie do jutra naładowac zeby zje,... lekarz i zrobic zadyme... bo ja to taka niemowa jestem ... a chodzi o meza...

może zamiast zjebki przekonałoby go kilka euryków...?? wiem, że macie mnóstwo wydatków, ale...

może zamiast zjebki przekonałoby go kilka euryków...?? wiem, że macie mnóstwo wydatków, ale...
cos ty to profesor.. musze mu pojechac po ambicji.. dziad jeden .. tylko jak sie odblokowac..najchetniej bym sie napiła ale mi nie wolno :( i jak odwagi nabrac..

@PaulinkaP kurcze!!! Trzymam za Ciebie i caly dzien mysle o Tobie jak rano przeczytalam... badz dzielna. W jakiej klinice sie leczysz?

@Sylvia00 dr G w Gyncentrum? Witaj w klubie. Ja tez u niego jestem na dlugim protokole. Teraz mam chyba 8 ampulke Gonapeptylu.
@dżoasia a jak to pozniej wyglada? W ktorym momencie gonapeptylu zaczyna sie stymulacje i ile trwa?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W medicover Białystok naprawdę lekarza mam świetnego nie moge słowa złego na niego powiedzieć coś za cos piękne jajeczka ale za to jest hiperka jutro mam do niego dzwonić jak sie czuje a on q czwartek będzie dzwonił ile dzieci poszło na ferie do babci ;) muszę być silna muszę

Naprawdę mega wdzięczna wam jestem ze was mam ;) dziękuję za to wszystko z dnia na dzień będzie lepiej i w Sylwka poszalejemy dziewuszki to będzie nasza ostatnią impreza bo w styczniu startujemy ;) koniec lata będzie nasz akurat przed zimną będzie trochę odchowane ;) szczerze to ulzylo mi jak powiedział ze transfer odroczony bo jak bym miała znowu ten koszmar przechodzić i coś miałoby mi sie spać to jest bez sensu

reklama
biore noprolac, progesteron, progynova , aspiryna, i dzis paracetamol

to może jednak nie pij :) :* jak doktorek będzie miał w d** to mu powiedz ze w ciąży jestes i nie możesz sie denerwować, potem się rozpłacz i może napłyną do niego ludzkie uczucia... :)

Do góry