dami
Fanka BB :)
Ok Paulcia w szpitalu, 3mamy kciuki żeby było lepiej i szybko dziewczyna wyszła[emoji6] kończymy ten bardzo smutny temat co kto... Hihi..szczerze mówiąc to dla mnie wyglądało to tak, że wieczór w niedziele ją bolało, w poniedziałek rano było lepiej, więc i lekarz pewnie stwierdził, że to nic poważnego (ilość jajec i wyniki badań przed punkcją na hiperkę nie wskazywały) więc dr kazał się obserwować. Dla mnie to był szok jak rano dziś czytałam, że karetką trafiła do szpitala. Ja po punkcji też miałam trochę wzdęty i obolały brzuch, wiadomo - ból to kwestia indywidualna i subiektywna, więc dr mógł przynajmniej "na odczepnego" kazać przyjechać na wizytę, ale potem na forach sami o sobie czytają komentarze jacy z nich naciągacze itp - nie bronię lekarzy, tylko polacy tacy niestety są - dr każe przyjść na wizytę, to źle bo drogo, nie każe - też, źle bo kogoś coś bolało... (Paulinka ja nie piszę tego o Tobie ) Więc dobrze, że Paulinka pojechała do szpitala, szkoda tylko, że dopiero jak umierała a nie wcześniej Ale cieszę się, że jesteś kochana w dobrych rękach
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★