reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

to może jednak nie pij :) :* jak doktorek będzie miał w d** to mu powiedz ze w ciąży jestes i nie możesz sie denerwować, potem się rozpłacz i może napłyną do niego ludzkie uczucia... :)
myslisz ze na litosc go wziasc? hmm sprubuje ... moze to cos pomoze

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
myslisz ze na litosc go wziasc? hmm sprubuje ... moze to cos pomoze

jak po dobroci nie pomaga to litość chyba lepsza niż pretensje... bo jak dupkowi pojedziesz po ambicji to się obrazi i tym bardziej będzie miał w d***, a może obudza się w nim jednak ludzkie uczucia... ale jeśli zaczniecie od drugiej str, że najpierw pretensje to już potem na litość nie ma szans

jak po dobroci nie pomaga to litość chyba lepsza niż pretensje... bo jak dupkowi pojedziesz po ambicji to się obrazi i tym bardziej będzie miał w d***, a może obudza się w nim jednak ludzkie uczucia... ale jeśli zaczniecie od drugiej str, że najpierw pretensje to już potem na litość nie ma szans
uhm no nic sprubuje.. nie mam nic do stracenia ..

A

Kochana a to Twoj ostatni mrozak z tego podejscia? Trzymam za Was mocno kciuki! Ja na forum jestem tylko do weekendu,potem uciekam,ale mam nadzieję że zostaniemy w kontakcie :-)

Ja mam jeszcze dwie blastki więc po transferze zostanie mi jeszcze jedna (na rodzeństwo :). Też mocno trzymam za Ciebie kciuki. Rozumiem też Ciebie z tą chwilowa ucieczką z forum. Ja czytam i będę czytała, komentowała to co dziewczyny przeżywają, itp. ale to podejście chce przeżyć trochę inaczej, trochę bardziej z M (dlatego o sobie pisać nie będę). Czuje jakąś taką potrzebę. Wiadomości priv też są więc w kontakcie zostaniemy (bo rozumiem, że całkowicie konta nie kasujesz)...

Ja mam jeszcze dwie blastki więc po transferze zostanie mi jeszcze jedna (na rodzeństwo :). Też mocno trzymam za Ciebie kciuki. Rozumiem też Ciebie z tą chwilowa ucieczką z forum. Ja czytam i będę czytała, komentowała to co dziewczyny przeżywają, itp. ale to podejście chce przeżyć trochę inaczej, trochę bardziej z M (dlatego o sobie pisać nie będę). Czuje jakąś taką potrzebę. Wiadomości priv też są więc w kontakcie zostaniemy (bo rozumiem, że całkowicie konta nie kasujesz)...
Kochana nie wiem kiedy masz transfer ale najpozniej za tudzien w piatek czekam na wysoka bete;) :* trzymam kciuki mocno nocno!!!

reklama
Do góry