Jakoś się trzymam mam nadzieje ze juz coraz lepiej będzie daj Ci boze i w styczniu pojadę po swoje dzieciątka pojadą w czwartek na ferie do babci heheAle będziesz najlepsza mama na świecie ....jesteśmy silne waleczne i tak łatwo się nie poddajemy dla nas wstawanie w nocy do malucha albo poród to będzie mały Pikuś nie myśl o bólu tylko o tych małych istotnych które teraz walczą i pięknie się dzielą w laboratorium. Teraz będzie już tylko lepiej... dużo lez jeszcze więcej pij i myśl o tych cudownych wiadomościach jakie będą w nowym roku...cycki w górę kochana:*
reklama
Zawsze wieczorem wszystko bardziej boli...nawet przy przeziebieniuTo jest dziwne bo mnie rano boli tak umiarkowanie wieczorem dobrze się rozkręca muszę dac radę bo tam moje dzieciątka czekaja
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana ja Ci nie pomogę, bo na szczęście dla mnie tego nie przechodziłam :* ale trochę rozumiem co czujesz bo po laparoskopii w tamtym roku tam mnie wnętrzności bolały (od obojczyków po macicę), że przez 4 dni leżałam i spałam z nogami skurczonymi pod brzuchem i z głową w poduszce, nie mogłam jeść, przełykać, oddychać ani się ruszać bo czułam jakby mi milion noży ktoś w ciało wbijał. Na szczęście ten ból się zapomina, tak samo ponoć ten porodowy, więc i Ty niedługo nie będziesz o tym myśleć.To jest dziwne bo mnie rano boli tak umiarkowanie wieczorem dobrze się rozkręca muszę dac radę bo tam moje dzieciątka czekaja
dami
No umnie w laboratorium normą jest do 6..Więc to troszkę jest.. Kuruj się tam dziewczyno[emoji3] [emoji8]CRP wczoraj było zlecone ale nie bylo wpisane do karty jest 26 więc troszkę podwyższone ale nie tak strasznie dali ketonal i jakieś 2 żółte tabletki na to aby nie piekło
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
dżoasia
prolutex jest bardzo dobrze wchłanialnym progesteronem, więc myślę, że nie powinnaś mieć go za mało. Jeśli przy poprzednich nieudanych transferach tego bólu nie było to na razie traktuj to jako dobry objawPytanie do Was kobiety i Ciebie Dami też jestem 4 dpt i kuja mnie mocno jajniki więc pytanie, cóż to za objaw ?? Może za mało progresteronu albo za dużo ??mam 2×1 luteinr 100, prolutex , luttagen na noc.
U Was będzie podobnie... zobaczysz. Dziecko to jest dar, którego teraz napewno się doczekacieJa sobie też zdaje sprawę że dziecko nie daje szans na myślenie o problemach i ładuje szybko baterie.. Aski wójek też miał raka urodziła im się międzyczasie córka i pomimo że chciał się kilka razy poddać gdy chemia go wyniszczała wystarczyło pytanie dziecka " tatusiu ty chcesz mnie zostawić.." i teraz już 8mcy jest lepiej, rak wychamował i jest lepiej itd..
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
dami
A nie chciałem pisać zabardzo, od 2 dni fakt się gorzej czuję ale ciągle podglądam forum...Tak sobie przemyślałem i nie chciałem tu zabardzo spamować[emoji6] widzę że niektóre z Was chciały sobie pogadać więc nie chciałem się wtrącać..weź nie gadaj [emoji14] jak się tak mało wczoraj odzywałeś to się bałam, że coś niedobrego się u was dzieje i z ulgą czytałam twojego pierwszego posta z dzisiaj
No to trochę kazałem Ci czekać bo on pojawił się dość późno..[emoji3] [emoji5]
Sylvia00
Tak G. Dzięki:*OO czyli jednak G? U mnie od pierwszej amp gonapeptylu do punkcji minęło dokładnie 26 dni
reklama
dżoasia
nooo... a ja dziś też wyjątkowo długo jak na ostatnie czasu siedziałam w pracy bo w domu byłam dopiero przed 20ta więc z niecierpliwością czytałam kolejne strA nie chciałem pisać zabardzo, od 2 dni fakt się gorzej czuję ale ciągle podglądam forum...Tak sobie przemyślałem i nie chciałem tu zabardzo spamować[emoji6] widzę że niektóre z Was chciały sobie pogadać więc nie chciałem się wtrącać..
No to trochę kazałem Ci czekać bo on pojawił się dość późno..[emoji3] [emoji5]
Podziel się: