reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dami, ja myślę, że to nie jest tak, że dr nie chciał jej przyjąć - pewnie nie spodziewał się, że coś takiego się dzieje, skoro Paulinka mówiła, że lepiej się czuje. Ja osobiście też jestem często w kontakcie sms z moją dr i mi to jest na rękę, bo nie muszę za każdym razem bulić 250zł za wizytę :) To też zależy co się dzieje, ale sms z lekarzem to fajna sprawa - jakby się chciało umówić na wizytę to by trzeba było czekac ze 2-3 tygodnie nieraz więc i tak "po ptokach" :D
Bo było lepiej wczoraj wieczorem tak mnie a teraz czuje jak bym miała gorączkę tak mnie cos trzepie i przy oddawaniu moczu bardziej boli ***** co jeszcze mnis czeka

reklama
Ja czuję się na zaciażoną :-) moze to brzmi glupio i infantylnie ale ostatnie 2transfery strasznie sie stresowalam i nic z tego nie wyszlo wiec teraz postanowilam generowac same dobre emocje, lektura "Sekretu" przekonala mnie o sile pozytywnego myślenia wiec teraz wcielam teorie w zycie :-)
z niecierpliwością czekam na wynik "kursy" pozytywnego myślenia <3

Dami, ja myślę, że to nie jest tak, że dr nie chciał jej przyjąć - pewnie nie spodziewał się, że coś takiego się dzieje, skoro Paulinka mówiła, że lepiej się czuje. Ja osobiście też jestem często w kontakcie sms z moją dr i mi to jest na rękę, bo nie muszę za każdym razem bulić 250zł za wizytę :) To też zależy co się dzieje, ale sms z lekarzem to fajna sprawa - jakby się chciało umówić na wizytę to by trzeba było czekac ze 2-3 tygodnie nieraz więc i tak "po ptokach" :D
@dżoasia poczytaj moje kolejne posty dotyczące sprawy z @PaulinkaP to ci trochę wyjaśni.. nie mówię że taka opcja jest zła, myślę że to bardzo komfortowe rozwiązanie dla pacjentów. Niestety pewne przypadki nie mogą być sprowadzone do takiej formy kontaktu tym bardziej iż obiektywnie bardzo dużo świadczyło tu o komplikacjach. Tym bardziej lekarz opierając się na swym doświadczeniu nie powinien bagatelizować takiego czegoś..Dla mnie to wyglądało tak właśnie. A tak jak mówisz, że @PaulinkaP wspominała o tym że się trochę lepiej czuje jest raczej jej subiektywnym odczuciem i pozatym pewnie się dziewczyna naszpikowała dużą ilością środków przeciwbólowych które zamaskowały trochę pełen obraz sprawy + strach przed szpitalem itd.

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Z polskiej karty z zagranicy tez raczej nie da rady
Kurcze szukam jej jeszcze..Ale jeśli doktor jest bardzo dobry dla naszej koleżanki to jak najbardziej trzeba go wesprzeć...[emoji3] [emoji106] [emoji106] mam nadzieję, że się uda wysłać tym razem..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Był obchód mają pobrać CRP czy stanu zapalnego nie ma i mocz mam oddać dostanę leki aby mnie bolało przy oddawaniu moczu i sprawdza czy gorączki nie mam bo jestem trochę rozpalona i powiedziala ze mniejmy nadzieje ze płynu nie przybędzie

Witam,
Powiedzcie mi ile trwa długi protokół?
Nie wliczajac tabletek antykoncepcyjnych, dzis wezme 3 tabletke. Tak sie zastanawiam czy mi czasem punkcja na same swieta nie przypadnie...
Wczesniej szłam protokołem krótkim, wiec mie wiem ile dni, tygidni moze trwac ten dlugi...
OO czyli jednak G? :) U mnie od pierwszej amp gonapeptylu do punkcji minęło dokładnie 26 dni

Był obchód mają pobrać CRP czy stanu zapalnego nie ma i mocz mam oddać dostanę leki aby mnie bolało przy oddawaniu moczu i sprawdza czy gorączki nie mam bo jestem trochę rozpalona i powiedziala ze mniejmy nadzieje ze płynu nie przybędzie
No to widzisz jaka "wróżka" zemnie..Hihi.. no to 3mam kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło[emoji3] CRP możesz mieć wysokie ale w miarę postępu będzie lepiej[emoji5] za jakiś czas napiszesz, że w końcu jest dobrze[emoji6] a twój M był u Ciebie? To też dużo by Ci pomogło[emoji6] [emoji5]

reklama
Hihi..Ja też ostatnio spasowałem bo chyba kobitki tu trochę zasypałem postami...I tak teraz bardziej zaglądam niż się udzielam bo mnie tu dość będziecie mieć[emoji85]
No napewno by to wiele pomogło, zobaczymy jak to się potoczy[emoji19] [emoji6]

weź nie gadaj :p jak się tak mało wczoraj odzywałeś to się bałam, że coś niedobrego się u was dzieje i z ulgą czytałam twojego pierwszego posta z dzisiaj :D

Do góry