reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy jest tu jakaś dobra dusza mieszkająca w Szwecji , której został Estrofem ?
Jutro wyślą mi ż Pl a tymczasem się załamalam bo Estradiol w Szwecji wcale nie jest dostępny. Nie mogłam zrealizować recepty. [emoji17]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez nie mialam recepty z Polski, poszlam do lekarza w Szwajcarii i mi wypisali co trzeba. Moze idz do lekarza i powiedz co potrzebujesz a cos innego znajda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tez nie mialam recepty z Polski, poszlam do lekarza w Szwajcarii i mi wypisali co trzeba. Moze idz do lekarza i powiedz co potrzebujesz a cos innego znajda.

Asiu nie ma. Nie ma preparatu z czystym Estradiolem [emoji17] uwierz ziemię i niebo poruszyłam. Takiego rabanu narobilam że już z dwóch miejsc do mnie dzwonili że niestety lek ten nie jest dostepny

Asiu nie ma. Nie ma preparatu z czystym Estradiolem [emoji17] uwierz ziemię i niebo poruszyłam. Takiego rabanu narobilam że już z dwóch miejsc do mnie dzwonili że niestety lek ten nie jest dostepny

kurcze to nie wiem co poradzic, a na kiedy ci dojdzie?

A w ogole co u Ciebie? jak sie czujesz? kiedy testujesz?

Leki jednak widocznie aż tak bardzo nie rozregulowaly organizmu. Czyli podchodzisz w tym cyklu? :) .
Jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu ;-)
Oby teraz było inne zakończenie ;-)
A coś z tym leków Ci zmienili.. dodał Ci coś immunolog?
Za kilka dni...? Jeszcze nie wiesz dokładnie, czy nie chcesz mówić dokładnej daty??;-)

reklama
Do góry