reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Juz jest pieknie bo na ta chwilę jest we mnie nowe zycie :-) i liczę ze tam zostanie :-)
uwielbiam twoja energie! zarazaj nas tutaj wszystkich [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Witajcie ostatnio mało się udzielam,ale cały czas wiernie Was czytam. @asinka89 jestem pewna ze się uda wam i będziecie mieli wielką motywację do walki z tym zwierzakiem jak to określił Twój mąż @JoannaRak również trzymam kciuki. Jak samopoczucie?? pełna obaw czy nadzieji?? Za wszystkie transferujace trzymam kciuki aby Bety były pozytywne
A ja... no cóż dzisiaj jest 4 dzień po transferze, zaczynają boleć mnie jajniki ale to pewnie od progresteronu, staram się nie wariowac. Praktycznie cały dzień leżę a przynajmniej ta część gdy syn jest w szkole,ale ogólnie się oszczędzam, nie dzwigam i staram się za bardzo nie nachylac ale czasami trzeba. Mój m bardzo o mnie dbał pierwsze 3 dni po transferze ale musiał już jechać do pracy. A moje samopoczucie psychiczne ?? Różnie to bywa, chwilami jestem pewna ze się uda a za chwilę zakładam plan B ze jak się nie uda to postaram się normalnie żyć ale wiem ze będzie ciężko.Mój organizm szaleje od kwietnia jestem ciągle na hormonach ale staram się być dzielna
na daje na luz od dzisiaj, nie ma innej opcji. Musi byc pozytywnie! Jestem juz w domk to od razu lepiej. Wczoraj sie kiepsko czulam ale mysle ze to przez to picie i stres, po nocy mi odszedl i jak nowo narodzona
Czuje sie inaczej ale nie pytaj jak bo nie potrafie opisac! A ty glowa do gory [emoji106][emoji120]
gooossia17
Czyli który to tydzień? 8?Widziałam i słyszałam moje 19 mm szczęścia ulzylo uff.
HopeFul87
I to jest dobre nastawienie musi byc pozytywnie :-) do bety jestesmy hipotetycznie w ciazy a ciezarne powinny byc szczęśliwe :-) przesylam wszystkim pozytywna energie :-)na daje na luz od dzisiaj, nie ma innej opcji. Musi byc pozytywnie! Jestem juz w domk to od razu lepiej. Wczoraj sie kiepsko czulam ale mysle ze to przez to picie i stres, po nocy mi odszedl i jak nowo narodzona
Czuje sie inaczej ale nie pytaj jak bo nie potrafie opisac! A ty glowa do gory [emoji106][emoji120]
8 i 3 dniCzyli który to tydzień? 8?
Chocolateri
Oj ale się porobiło [emoji17]Dzień dobry przespalam ten kawałek nocy budzilam sie parę razy a wiec tak brzuch nadal boli ale nie czuje aż tak bardzo tego bólu bo dostałam wczoraj tramal taka ketonal i zasnęłam pobrali z rana krew i czekamy na obchód jestem bardzo zaskoczona bo bardzo dobrze sie mną opiekują jestem pod mega wielkim zdziwieniem .wiem że powinnam jechać wcześniej do szpitala ale słuchałam lekarza co mam robić nie dałabym rady wytrzymać dzisiaj do rana aby do niego pojechać ból był tak mocny ze płakałam jak wilk z lasu aż stan podgoraczkowy dostałam byłam badana ginekologiczne taki ból jak by ktoś nnie od środka rozdzieral leżę i czekam na ten obchód ma nadzieje ze mi pomogą i wyjdę do domu bez tego bólu nie wiem jak przy porodzie boli ale mogę sie domyślać ze że podobnie
Szybkiego powrotu do zdrowia kochana [emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Kochani już po usg mam 7ml płynu w brzuchu i jajnik jest 7 na 6 cm płynu od wczoraj nie przybyło dostałam jeszcze teraz ketonal i jeśli do jutra nie przybędzie płynu to jest szansa ze wyjdę do domu a teraz czekam nadal na informacje jak moje dzieciątka się maja
Najważniejsze, że sytuacja opanowana. Zdrowie to podstawa.
Chocolateri
Czy jest tu jakaś dobra dusza mieszkająca w Szwecji , której został Estrofem ?
Jutro wyślą mi ż Pl a tymczasem się załamalam bo Estradiol w Szwecji wcale nie jest dostępny. Nie mogłam zrealizować recepty. [emoji17]
Jutro wyślą mi ż Pl a tymczasem się załamalam bo Estradiol w Szwecji wcale nie jest dostępny. Nie mogłam zrealizować recepty. [emoji17]
reklama
Oczekiwanie2017
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do embriologa a więc tak mam 2szt 8A 2szt 8B i 1szt 10A pan embriolog powiedział że sa piękne i dobrej klasy i zdaniem jego napewno będzie co podać i mrozc powiedział ze nasienie M było bardzo dobre nic tylko skakać pod sam sufit teraz mamuska musi wrócić do żywych do czwartku i przytulić swoje dzieciątka mogę być spokojna jak narazie
Fantastycznie . Ta informacja na pewno pozwoli Ci szybciej dojść do siebie.
Podziel się: