Ja brałam do 12 tygodnia Encorton i odstawić miałamdziewczynki mam pytanie.. miałam po punkcji brac Encorton ale po transferze kazali mi go odstawic.. Czy nie powinnam go bracdo bety?? Jak Wy miałyście? Przeciez on jest na podstawowe problemy immunologiczne wiec mysle ze powinno sie go przyjmowac do bety az...
reklama
A dodam że problemów immunologicznych nie miałam żądnych chyba dany po prostu tak na zapasdziewczynki mam pytanie.. miałam po punkcji brac Encorton ale po transferze kazali mi go odstawic.. Czy nie powinnam go bracdo bety?? Jak Wy miałyście? Przeciez on jest na podstawowe problemy immunologiczne wiec mysle ze powinno sie go przyjmowac do bety az...
A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...A no i powinnaś już zacząć brać Acard, ja osobiście biore rano i wieczorem.
Wiem ze niektórzy lekarze mówią ze powyżej 10 to a wysoko, ale są tacy co mówią żeby sie tym wcale a wcale nie pojmować jeżeli jest w normie, a Twoja jest. Ja uważam ze możesz sobie pomoc to to zrób, jak będziesz miała w okolicy 8-9 to bedzie super. A jak wdrożyło to wszystko to nie bedzie problemu i Ci spadnie zobaczysz.
meg86
Fanka BB :)
Gratuluję i zdrówka dla całej waszej trójki.No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.
asinka89
hej dziewczyny wrocilismy własnie z kliniki dwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwetka86
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
hej dziewczyny wrocilismy własnie z kliniki dwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...
dami
Wzajemnie wszystkiego dobrego w tym nowym tygodniu[emoji28] [emoji3] my już po transferku..Troszkę było stresu ale załatwiłem co trzeba..miłego dnia dla wszystkich!! Trzymam dzisiaj dziewczyny kciuki!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Niestety wynik się potwierdził beta 0.1
Podziel się: