reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomocy.
Zrobilam sobie na wlasna reke badanie homocysteiny. Wynik 11.5. A za jakies 2 tygodnie ma byc punkcja.
Czy jest sens robic transfer z takim poziomem? Czy sprawiam tym jakies zagrozenie dla dziecka?
Jak ja obnizyc? (Pamietam ze buraki i metylowany kwas - ale jakie konkretnie dawki?) Zdaze w 2 tygodnie? Czy odpuszczac transfer?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wogole z tego biegania za moją Ż zapomniałem się z Wami przywitać, a więc dzień dobry wszystkim miłego dnia w pracy, co niektórym powodzenia w klinikach i 3majcie kciuki..Pomimo tego że jakiś zdechły jestem i miałem wczoraj 38.6 to lecę zaraz z Asia do kliniki po nasze szczęście..Co mnie nie zabije to wzmocnii a resztę zrobią endorfiny [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde przeze mnie goraczka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocy.
Zrobilam sobie na wlasna reke badanie homocysteiny. Wynik 11.5. A za jakies 2 tygodnie ma byc punkcja.
Czy jest sens robic transfer z takim poziomem? Czy sprawiam tym jakies zagrozenie dla dziecka?
Jak ja obnizyc? (Pamietam ze buraki i metylowany kwas - ale jakie konkretnie dawki?) Zdaze w 2 tygodnie? Czy odpuszczac transfer?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zdążysz w dwa tygodnie spokojnie, ja brałam te oto suplementy zgodnie z dawkowaniem.

Do tego dużo buraków, ryb, por, ziemniaki. Mało mięsa.

W dwa tygodnie spadło mi z 15,4 do 11,5 właśnie - wiec Tobie powinno spaść do okolicy 8-9.

Zdjęcia mi sie nie chciały załadować
1510578120-624ae61f7fa66ae1-aaaaaa.jpeg
1510578130-f626146cb8f29e3b-aaaaaa.jpeg

reklama
Zdążysz w dwa tygodnie spokojnie, ja brałam te oto suplementy zgodnie z dawkowaniem.

Do tego dużo buraków, ryb, por, ziemniaki. Mało mięsa.

W dwa tygodnie spadło mi z 15,4 do 11,5 właśnie - wiec Tobie powinno spaść do okolicy 8-9.

A no i powinnaś już zacząć brać Acard, ja osobiście biore rano i wieczorem.

Wiem ze niektórzy lekarze mówią ze powyżej 10 to a wysoko, ale są tacy co mówią żeby sie tym wcale a wcale nie pojmować jeżeli jest w normie, a Twoja jest. Ja uważam ze możesz sobie pomoc to to zrób, jak będziesz miała w okolicy 8-9 to bedzie super. A jak wdrożyło to wszystko to nie bedzie problemu i Ci spadnie zobaczysz.

Do góry