JoannaRak
Fanka BB :)
Dzwonił lekarz i wszystkie sid pięknie rozwijają mega sie cieszę
no to pieknie! do czwartku bedzie super [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwonił lekarz i wszystkie sid pięknie rozwijają mega sie cieszę
Udało sie pełen sukces 4 jajeczka nadawały sie do zamrożeniapo zastrzyku tak musi być, kiedy są 2 grube krechy to jajka mają pęknąć w czasie ok 36-48 godz, więc wszystko jest ok
Mam nadzieję ze będzie superno to pieknie! do czwartku bedzie super [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie brałam, lekarz mi powiedział żebym raczej nie brała.Dziewczyny a po transferze bralyscie rekaniumw kryzysowych sytuacjach?? Tzn czy jest to bezpieczne dla kropka??
Ja brałam jeszcze 10 dni po pozytywnej becie. Stopniowo zmniejszała dawki. Przez 5 dni brała po pol tabletki a kolejne 5 dni 1/4 tabletki.dziewczynki mam pytanie.. miałam po punkcji brac Encorton ale po transferze kazali mi go odstawic.. Czy nie powinnam go bracdo bety?? Jak Wy miałyście? Przeciez on jest na podstawowe problemy immunologiczne wiec mysle ze powinno sie go przyjmowac do bety az...
Ja brałam jeszcze 10 dni po pozytywnej becie. Stopniowo zmniejszała dawki. Przez 5 dni brała po pol tabletki a kolejne 5 dni 1/4 tabletki.
Super.Udało sie pełen sukces 4 jajeczka nadawały sie do zamrożenia
Ja to dzis jak na szpilkach siedze w pracy, nic robota mi nie idzie, chcialabym przyspieszyc czas i juz przytulic mojego mrozaczka a tu jeszcze 24h :-)