reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde przeze mnie goraczka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie..Zwierzak chyba szaleje bo wieczorem nie miałem ochoty nic jeść i znów ten okropny ból brzucha i płuc..[emoji20]
Twoje towarzystwo mi i Asi dało dużo dobrej energii[emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie miałam wcale, jeśli tym razem sie nie uda to przy następnym transferze wszystko robię inaczej.

1. Cykl naturalny nie sztuczny
2. Chce Encorton
3. Oczywiście intralipid i embyrioglue

Co jeszcze radzicie?
Ja do teraz biorę leki na rozrzedzenie krwi, które tez maja coś wspólnego immunologia. Od transferu do bety brałam fraxiparine. Od pozytywnej bety do 7 tc clexane a od 7 tc do teraz acard. Oczywiście cały czas przyjmuje luteine 2x1.

Przezylam, dwa malenstwa sa juz ze mna, oby na zawsze [emoji173]️

Mialam niesamowita przygode z tym piciem i pelnym pecherzem. Planowalam wypic tak jak @dzoasia proponowala i tak zrobilam, przed wejsciem do kliniki poszlam do empika po ksiazke na wieczor bo wczoraj do 2 rano ostatnia czytalam i skonczylam. Tak mnie wzielo na sikanie ze myslalam ze nie dojde do kliniki, usiadlam bo mi slabo bylo. Doszlam do kliniki i troche sobie siknelam bo bym dluzej nie przezyla. A jak doszlam, znow czekanie i ta sama historia. Koniec koncow doktor powiedzial ze bylo rewelacyjnie, transfer zajal dwie minuty a ja migiem do wc.
Zarodki lepiej niz sie spodziewal, i jak wczesniej mowil ze ten drugi troche slabszy to mowil ze wygladaja super i rokuja ciaze :) A wiec teraz czekamy!!!

Mowil mi tez aby dzis spokojnie i zeby jakis emocjonalnych ksiazek nie czytac!

Pierwsza weryfilacja telefoniczna w czwartek, potem w poniedzialek a potem ostatnia w czwartek!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...
Wtedy musisz powiadomić, ze bierzesz Acard przed zabiegiem i nie wiem jak będą na to patrzeć, ze brałaś na własna rękę :)

reklama
Do góry