reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurde przeze mnie goraczka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie..Zwierzak chyba szaleje bo wieczorem nie miałem ochoty nic jeść i znów ten okropny ból brzucha i płuc..[emoji20]
Twoje towarzystwo mi i Asi dało dużo dobrej energii[emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie miałam wcale, jeśli tym razem sie nie uda to przy następnym transferze wszystko robię inaczej.

1. Cykl naturalny nie sztuczny
2. Chce Encorton
3. Oczywiście intralipid i embyrioglue

Co jeszcze radzicie?
Ja do teraz biorę leki na rozrzedzenie krwi, które tez maja coś wspólnego immunologia. Od transferu do bety brałam fraxiparine. Od pozytywnej bety do 7 tc clexane a od 7 tc do teraz acard. Oczywiście cały czas przyjmuje luteine 2x1.

Przezylam, dwa malenstwa sa juz ze mna, oby na zawsze [emoji173]️

Mialam niesamowita przygode z tym piciem i pelnym pecherzem. Planowalam wypic tak jak @dzoasia proponowala i tak zrobilam, przed wejsciem do kliniki poszlam do empika po ksiazke na wieczor bo wczoraj do 2 rano ostatnia czytalam i skonczylam. Tak mnie wzielo na sikanie ze myslalam ze nie dojde do kliniki, usiadlam bo mi slabo bylo. Doszlam do kliniki i troche sobie siknelam bo bym dluzej nie przezyla. A jak doszlam, znow czekanie i ta sama historia. Koniec koncow doktor powiedzial ze bylo rewelacyjnie, transfer zajal dwie minuty a ja migiem do wc.
Zarodki lepiej niz sie spodziewal, i jak wczesniej mowil ze ten drugi troche slabszy to mowil ze wygladaja super i rokuja ciaze :) A wiec teraz czekamy!!!

Mowil mi tez aby dzis spokojnie i zeby jakis emocjonalnych ksiazek nie czytac!

Pierwsza weryfilacja telefoniczna w czwartek, potem w poniedzialek a potem ostatnia w czwartek!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A już Acard? Bo mi lekarka (co prawda zwykła ginekolog, nie mój prowadzący IVF) mówiła, żeby nie brać Acardu przed punkcją bo rozrzedzę krew i w czasie punkcji mogłoby być krwawienie...
Wtedy musisz powiadomić, ze bierzesz Acard przed zabiegiem i nie wiem jak będą na to patrzeć, ze brałaś na własna rękę :)

reklama
Do góry