Korzystaliśmy z moich komórek. U nas rodzice , rodzeństwo i przyjaciele wiedzieli o insyminacjach, czy in vitro. W trudnych chwilach wszyscy stanęli na wysokości zadania. Mąż namawiał na kolejne podejście ale ja spasowalam. Już nie chce przez to przechodzić poraz kolejny. Poprostu pogodziłam się, że nigdy nie urodzę naturalnie. Do końca dni będę myśleć o moich trzech kropeczkach W poniedziałek odstawiłam leki a nadal mam mdlosci i słabo mi się robi. Chce mieć to już wszystko za sobą a organizm fisiuje. Po pierwszej nieudanej próbie nie mogłam patrzeć na zdjęcia dzieci, teraz aż tak nie było. Przynajmniej chwilę byłam w ciąży , mialam objawy itd. Pięknie napisała mi jedna z koleżanek , że Ona sobie nie wyobraża żebym nie miała błysku w oczach jak do tej pory. Że ten widok Jej wiele daje. Oczywiście nie muszę pisać jak się rozplakalam.
reklama
A nie myslalaś nigdy o adopcji komorek lub zarodków?Korzystaliśmy z moich komórek. U nas rodzice , rodzeństwo i przyjaciele wiedzieli o insyminacjach, czy in vitro. W trudnych chwilach wszyscy stanęli na wysokości zadania. Mąż namawiał na kolejne podejście ale ja spasowalam. Już nie chce przez to przechodzić poraz kolejny. Poprostu pogodziłam się, że nigdy nie urodzę naturalnie. Do końca dni będę myśleć o moich trzech kropeczkach W poniedziałek odstawiłam leki a nadal mam mdlosci i słabo mi się robi. Chce mieć to już wszystko za sobą a organizm fisiuje. Po pierwszej nieudanej próbie nie mogłam patrzeć na zdjęcia dzieci, teraz aż tak nie było. Przynajmniej chwilę byłam w ciąży , mialam objawy itd. Pięknie napisała mi jedna z koleżanek , że Ona sobie nie wyobraża żebym nie miała błysku w oczach jak do tej pory. Że ten widok Jej wiele daje. Oczywiście nie muszę pisać jak się rozplakalam.
A nie myslalaś nigdy o adopcji komorek lub zarodków?
dami
Fanka BB :)
Może to coś pomożeDzięki, ani jednego ani drugiego brak w domu a u nas dziś święto więc muszę się domowymi sposobami ratować
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Domowe sposoby na ból zęba mądrości
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
rozumiem, widzisz u nas na swoich nie wyszlo, ale jak widac z adopcja tez moze sie nie udacNie braliśmy, ani jednego ani drugiego pod uwagę .
dami
Aha takie coś..No to widzę wiesz co masz zrobić[emoji6] Asia też pozdrawia[emoji7]Dami my z lekarska jestesmy na smsach z uwagi na odleglosc ale jak widac w niewygodnych kwestiach jest zlewka...wiem tak wlanie zrobie przy nastepnej wizycie zazadam pelnej dokumentacji, mamy prawo znac kazdy szczegól
pozdrowienia dla Asi
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny i chłopaki ja juz po pynkchi juz w domku a wiec tak pobrali 7 pęcherzyków ale jeden się nie nadawał mam 6 pięknych pęcherzyków tak powiedział pan embriolog jutro ma lekar z dzwonić ile siee za plodnilo jestem mega szczęśliwa mega mocno bolał mnie ten jajnik dali ketonal i paracetamol i dopiero puścilo ale nadal czuje jak ciągnie ale bardzo sie cieszę że tyle ładnych jajek pobrali wiec dobra kura ze mnie
dżoasia
Oklady z wodkiJutro chyba wypróbuję metody leczenia kaca... dziś jeszcze tylko zrobię zupkę dla męża i zacznę znieczulenie... A pro po zna ktoś jakiś dobry sposób na ból dziąsła w związku z aktywnością ósemki? [emoji40]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
rozumiem, widzisz u nas na swoich nie wyszlo, ale jak widac z adopcja tez moze sie nie udac
Podziel się: