reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Betik77 , współczuję niedawno przez to samo przechodziłam. Pierwsza beta 0.20 , po drugim transferze 2.42 ale słabo przyrastala. Teraz pozostało rozczarowanie i długi. Gdybym była młodsza (43l.) to spróbowałabym jeszcze raz. Rozważamy z mężem adopcję.

Ostatnia edycja:
reklama
O trochę mnie tu nie było mamy rodzynka :) super witaj w rodzinie :)!! Ja utrzymuje temat kaca i idę gotować sobie rosół bo się zaraz wykończe ... zdycham :( kac gigant
Tak to jest jak się razem z dżoasia imprezuje...Hehe... Też Cię witam serdecznie i poczytaj bo my dla ratowania dżoasi od rana poruszyli sny kilka cudownych rzeczy na kaca[emoji381] [emoji382]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odrazu mowie nie nadrobie tak drukujecie że się nie da :D trochę mnie tu nie było.. A więc tak czekam na @ zastrzyki już w lodówce czekają:)))) mam dostać 13stego mam nadzieję że przyjdzie tak jak trzeba i od 2dc zaczynam i jak wszystko pięknie pójdzie to pod koniec listopada transfer już się nie mogę doczekać:) z mojej Pani doktor jestem mega zadowolona to super ciepła osoba bardzo dobrze się czuje na wizycie :) pamiętam jak płakałam przy pierwszym zastrzyku A teraz się nie mogę doczekać jak zacznę się dziurawic hihihi

A jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.
A pozniej pamietam,ze dzwonili i poinformowali ,ze na 6 wszystkie sie zaplodnily,ale o kl.nic nie bylo.Powiedzieli kiedy transfer,ale niestety nie doszlo dr.stwierdzil,ze moze byc to niebezpieczne i grozi mi hiperka.

Odrazu mowie nie nadrobie tak drukujecie że się nie da :D trochę mnie tu nie było.. A więc tak czekam na @ zastrzyki już w lodówce czekają:)))) mam dostać 13stego mam nadzieję że przyjdzie tak jak trzeba i od 2dc zaczynam i jak wszystko pięknie pójdzie to pod koniec listopada transfer już się nie mogę doczekać:) z mojej Pani doktor jestem mega zadowolona to super ciepła osoba bardzo dobrze się czuje na wizycie :) pamiętam jak płakałam przy pierwszym zastrzyku A teraz się nie mogę doczekać jak zacznę się dziurawic hihihi
No napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..
Dami

Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.
A pozniej pamietam,ze dzwonili i poinformowali ,ze na 6 wszystkie sie zaplodnily,ale o kl.nic nie bylo.Powiedzieli kiedy transfer,ale niestety nie doszlo dr.stwierdzil,ze moze byc to niebezpieczne i grozi mi hiperka.
No przy hiperce to tak się nie da odrazu...Aśka moja miała to samo..Trochę zawód ale nie warto ryzykowac[emoji72]
Dami

No napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..
Dami

Podziwiam Cię:) odkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwa :D ale czego się nie zrobi dla małego szkraba :)

Podziwiam Cię:) odkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwa :D ale czego się nie zrobi dla małego szkraba :)
oj ja to panicznie sie boje pobierania krwi i zastrzykow w brzuch histeria była niesamowita nawet przez godzine beczałam ..ale dla bobasa wszystko :) przezyłam zastrzyki a pobieranie krwi teraz to pikus :) no ciezko jest ale trzeba miec nadzieje ze uda sie !

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No..Takie to życie zwariowane, też mam czasem mały dołek ale dzięki temu że Aśka mi pokazywała Wasze posty i zaangażowanie nie trwał on długo.hehe.. może i miałyście szczęście bo Aśka oszczędna jest w słowach bo jakbym ja to opisał to gwarancja płaczu jak bóbr przez tydzień..Mam nadzieję, że niedługo mój zwierzak się odemnie wyprowadzi i będzie można zacząć od nowa.. w powiększonym skladzie[emoji3]
Czego Tobie i innym życzę
Dami

reklama
Do góry