reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Betik77 , współczuję niedawno przez to samo przechodziłam. Pierwsza beta 0.20 , po drugim transferze 2.42 ale słabo przyrastala. Teraz pozostało rozczarowanie i długi. Gdybym była młodsza (43l.) to spróbowałabym jeszcze raz. Rozważamy z mężem adopcję.

Ostatnia edycja:
reklama
O trochę mnie tu nie było mamy rodzynka :) super witaj w rodzinie :)!! Ja utrzymuje temat kaca i idę gotować sobie rosół bo się zaraz wykończe ... zdycham :( kac gigant
Tak to jest jak się razem z dżoasia imprezuje...Hehe... Też Cię witam serdecznie i poczytaj bo my dla ratowania dżoasi od rana poruszyli sny kilka cudownych rzeczy na kaca[emoji381] [emoji382]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odrazu mowie nie nadrobie tak drukujecie że się nie da :D trochę mnie tu nie było.. A więc tak czekam na @ zastrzyki już w lodówce czekają:)))) mam dostać 13stego mam nadzieję że przyjdzie tak jak trzeba i od 2dc zaczynam i jak wszystko pięknie pójdzie to pod koniec listopada transfer już się nie mogę doczekać:) z mojej Pani doktor jestem mega zadowolona to super ciepła osoba bardzo dobrze się czuje na wizycie :) pamiętam jak płakałam przy pierwszym zastrzyku A teraz się nie mogę doczekać jak zacznę się dziurawic hihihi

A jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.
A pozniej pamietam,ze dzwonili i poinformowali ,ze na 6 wszystkie sie zaplodnily,ale o kl.nic nie bylo.Powiedzieli kiedy transfer,ale niestety nie doszlo dr.stwierdzil,ze moze byc to niebezpieczne i grozi mi hiperka.

Odrazu mowie nie nadrobie tak drukujecie że się nie da :D trochę mnie tu nie było.. A więc tak czekam na @ zastrzyki już w lodówce czekają:)))) mam dostać 13stego mam nadzieję że przyjdzie tak jak trzeba i od 2dc zaczynam i jak wszystko pięknie pójdzie to pod koniec listopada transfer już się nie mogę doczekać:) z mojej Pani doktor jestem mega zadowolona to super ciepła osoba bardzo dobrze się czuje na wizycie :) pamiętam jak płakałam przy pierwszym zastrzyku A teraz się nie mogę doczekać jak zacznę się dziurawic hihihi
No napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..
Dami

Tak poinformowali ile zostalo pobranych.15 mialam z czego 10 czy 9 dobrych 6 moglam zostawic dla sb.i decyzja co z reszta.
A pozniej pamietam,ze dzwonili i poinformowali ,ze na 6 wszystkie sie zaplodnily,ale o kl.nic nie bylo.Powiedzieli kiedy transfer,ale niestety nie doszlo dr.stwierdzil,ze moze byc to niebezpieczne i grozi mi hiperka.
No przy hiperce to tak się nie da odrazu...Aśka moja miała to samo..Trochę zawód ale nie warto ryzykowac[emoji72]
Dami

No napewno się powiedzie, trzeba być dobrej myśli..Ja już 3 tydzień sam sobie robię zastrzyki ale na tromboze ...To nie takie źle tylko czasem trochę szczypie te do brzuszka[emoji4] dasz sobie radę wierzę w Ciebie..A może spróbuj nadgonic bo myślę że jak poczytasz co dziś pisaliśmy to humor będziesz mieć w sam raz..
Dami

Podziwiam Cię:) odkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwa :D ale czego się nie zrobi dla małego szkraba :)

Podziwiam Cię:) odkad Asia nam opisala wasza historie to trzymam kciuki i bardzo Wam kibicuje !!
ja ogólnie to to jestem strasznie wrażliwa :D ale czego się nie zrobi dla małego szkraba :)
oj ja to panicznie sie boje pobierania krwi i zastrzykow w brzuch histeria była niesamowita nawet przez godzine beczałam ..ale dla bobasa wszystko :) przezyłam zastrzyki a pobieranie krwi teraz to pikus :) no ciezko jest ale trzeba miec nadzieje ze uda sie !

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No..Takie to życie zwariowane, też mam czasem mały dołek ale dzięki temu że Aśka mi pokazywała Wasze posty i zaangażowanie nie trwał on długo.hehe.. może i miałyście szczęście bo Aśka oszczędna jest w słowach bo jakbym ja to opisał to gwarancja płaczu jak bóbr przez tydzień..Mam nadzieję, że niedługo mój zwierzak się odemnie wyprowadzi i będzie można zacząć od nowa.. w powiększonym skladzie[emoji3]
Czego Tobie i innym życzę
Dami

reklama
Do góry