reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?
Ja mam 14 tydz i nadal biorę

witam dziewczyny ja już czekam na sali na doktorka i będziemy zaczynali punkcje :) trzymajcie kciuki

trzymamy mocno! Powodzenia :)

Ja mialam miec dzisiaj transfer ale ustalili na poniedzialek przez swieto [emoji51]
Ja logostycznie juz przygotowana, jutro lece do Wawy i w poniedzialek popoludniu transfer!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

czesc moje Panie,
w koncu nadszedl ten pamietny dzien i rodzajnik meski(w sensie ja) w koncu dolaczyl oficjalnie do Waszej zacnej spolecznosci. Licze, ze pomimo iz wiekszosc mowi ze faceci sa z marsa a kobiety z Venus bedzie sie nam fajnie "gadalo"... moja Asia sie ciagle smiala kiedy w koncu dolacze bo jestem wieksza baba od niej ;) tak wiec nadszedl ten czas ...
Dami

Witamy Cie serdecznie w damskim gronie!! Transferujemy tak samo w poniedzialek! Musi byc dobrze, usciskaj Asie bo biedulka ma stresa, zreszta tak tak ja [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczynki i Ty nasz jedynaczku ;) u mnie jak narazie dobre wieści, transfer się odbył i nawet emnryoglue się znalazło :) kruszynka podobno bardzo ładnie się rozmroziła, a embriolog mnie uspokoił żeby nie patrzeć na klasę ważne że kropek jest blastķa, która ładnie się rozwijała po rozmrozeniu. Z tych wszystkim emocji zapomniałam zwolnienia wziąć :( ale w poniedzialek mi wystawia a we wtorek ktoś z rodziny będzie to mi odbierze. Bo ja mam ponad 100 km do kliniki.

reklama
Do góry