reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja mam 14 tydz i nadal bioręHej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?
Oczekiwanie2017
witam dziewczyny ja już czekam na sali na doktorka i będziemy zaczynali punkcje trzymajcie kciuki
Kciuki zaciśnięte
JoannaRak
witam dziewczyny ja już czekam na sali na doktorka i będziemy zaczynali punkcje trzymajcie kciuki
trzymamy mocno! Powodzenia
Ja mialam miec dzisiaj transfer ale ustalili na poniedzialek przez swieto [emoji51]
Ja logostycznie juz przygotowana, jutro lece do Wawy i w poniedzialek popoludniu transfer!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
czesc moje Panie,
w koncu nadszedl ten pamietny dzien i rodzajnik meski(w sensie ja) w koncu dolaczyl oficjalnie do Waszej zacnej spolecznosci. Licze, ze pomimo iz wiekszosc mowi ze faceci sa z marsa a kobiety z Venus bedzie sie nam fajnie "gadalo"... moja Asia sie ciagle smiala kiedy w koncu dolacze bo jestem wieksza baba od niej tak wiec nadszedl ten czas ...
Dami
Witamy Cie serdecznie w damskim gronie!! Transferujemy tak samo w poniedzialek! Musi byc dobrze, usciskaj Asie bo biedulka ma stresa, zreszta tak tak ja [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika63
Powodzenia!!!=)witam dziewczyny ja już czekam na sali na doktorka i będziemy zaczynali punkcje trzymajcie kciuki
Witajcie dziewczynki i Ty nasz jedynaczku u mnie jak narazie dobre wieści, transfer się odbył i nawet emnryoglue się znalazło kruszynka podobno bardzo ładnie się rozmroziła, a embriolog mnie uspokoił żeby nie patrzeć na klasę ważne że kropek jest blastķa, która ładnie się rozwijała po rozmrozeniu. Z tych wszystkim emocji zapomniałam zwolnienia wziąć ale w poniedzialek mi wystawia a we wtorek ktoś z rodziny będzie to mi odbierze. Bo ja mam ponad 100 km do kliniki.
reklama
gosia321
Cudownie :*Mam juz wynik beta 460
Podziel się: