reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

czesc moje Panie,
w koncu nadszedl ten pamietny dzien i rodzajnik meski(w sensie ja) w koncu dolaczyl oficjalnie do Waszej zacnej spolecznosci. Licze, ze pomimo iz wiekszosc mowi ze faceci sa z marsa a kobiety z Venus bedzie sie nam fajnie "gadalo"... moja Asia sie ciagle smiala kiedy w koncu dolacze bo jestem wieksza baba od niej ;) tak wiec nadszedl ten czas ...
Dami

Fajnie, ze sie odezwales już jako Ty a nie Twoja żona. Ona też jest fajna i wspiera nas wszystkie a my w tym tygodniu będziemy ze zdwojoną siłą wspierały Ja i Ciebie.

reklama
czesc moje Panie,
w koncu nadszedl ten pamietny dzien i rodzajnik meski(w sensie ja) w koncu dolaczyl oficjalnie do Waszej zacnej spolecznosci. Licze, ze pomimo iz wiekszosc mowi ze faceci sa z marsa a kobiety z Venus bedzie sie nam fajnie "gadalo"... moja Asia sie ciagle smiala kiedy w koncu dolacze bo jestem wieksza baba od niej ;) tak wiec nadszedl ten czas ...
Dami

Hej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?
Kochana jak cos to ja mam crinona pod dostatkiem ale w krakowie...

czesc moje Panie,
Dami
Witamy w naszym doborowym gronie:D

reklama
Do góry