reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?

Ja mam w razie czego luteine ale w Krakowie..

reklama
Tak mi przykro;/ digital preagnant or not tez zribilas ?w boots kupisz

Mdlosci okropne brak sil no Ale psychicznie wspaniale

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak robiłam. I Early Response też, podobno wykrywa ciążę nawet przy becie ok 10.
Dziekuje Kochana tak bardzo sie ciesze Twoim szczesciem :)
Jak się tak bardzo czekalo, żeby być mama to potem wszelkie trudy są o wiele łatwiejsze no nie?
Ja nie mogę nacieszyć się swoim szczęściem i dziękuje wszechświatu, że ja mam.
Może nam też się kiedyś uda teoretycznie mamy szansę :)

A ja mam 4 koty i za miesiac rodze. Nie popadajmy w paranoje. ;)

Nie pisalam wam dziewczyny ostatnio nic. A bylam u lekarza, a.wlasciwie lekarzy. Obaj stwierdzili ze dzidzia glowka w gore lezy i jeden stwierdzil ze raczej sie nie przekreci, a drugi ze sie nie przekreci i dostalam skierowaniena cc na 9 grudnia. I mimo, ze nie bylam zaskoczona to jest to juz namacalne i ciut sie stresuje.

Pozatym jakos leci. Mam sie nie nadwyrezac. Remont postepuje i zaskakuje np jak przyjechalam do domu to kibelka w.domunie bylo :d dobrze ze nie musze w nocy do kibelka latac bo bylby koszmar.
Ale przez takie przygody musialam wrocic do mamy jak najszybciej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku ale szybko!
A mojej koleżanki malutka się przekrecila w tym tygodniu a termin ma na 2 grudnia! :)
Może się jeszcze zmienić jeśli masz miejsce. Ale już jesteś blisko.. Wow!
Ostatnio czytałam Twój post pod pytaniem od admina a propos związku i in vitro. Fajnie im napisałaś! Jesteś super babka!

Tak robiłam. I Early Response też, podobno wykrywa ciążę nawet przy becie ok 10.
Dziekuje Kochana tak bardzo sie ciesze Twoim szczesciem :)
Jak się tak bardzo czekalo, żeby być mama to potem wszelkie trudy są o wiele łatwiejsze no nie?
Ja nie mogę nacieszyć się swoim szczęściem i dziękuje wszechświatu, że ja mam.
Może nam też się kiedyś uda teoretycznie mamy szansę :)

To JuZ chyba kaplica:/, przykro mi bardzo

Jesli teoretycznie mozecie to zaloz apke my calendar [emoji7]tam liczylam ovulke Po raz 1 w zyciu poprzez apke I tym sposobem sie udalo
Daj Boze tobie tez!!!

To JuZ chyba kaplica:/, przykro mi bardzo

Jesli teoretycznie mozecie to zaloz apke my calendar [emoji7]tam liczylam ovulke Po raz 1 w zyciu poprzez apke I tym sposobem sie udalo
Daj Boze tobie tez!!!

Mam tą apke kochana. Używam od lat i bardzo ja lubię. Mam w niej wszystkie notatki i leki z pierwszego ivf i ciąży :)
Ja mam bardzo wyraźne owulacje i bardzo regularne miesiączki. I mimo iż "tylko" mam jeden jajowod niedrozny i wyniki M są super to przez tyle lat ciąży nie było (praktycznie nigdy mi się okres nie spoznia) zawsze jest 14 dni po owulacji.
Może coś tam jeszcze jest nie tak czego do tej pory nie odkryliśmy ale kto to wie... ?

czesc moje Panie,
w koncu nadszedl ten pamietny dzien i rodzajnik meski(w sensie ja) w koncu dolaczyl oficjalnie do Waszej zacnej spolecznosci. Licze, ze pomimo iz wiekszosc mowi ze faceci sa z marsa a kobiety z Venus bedzie sie nam fajnie "gadalo"... moja Asia sie ciagle smiala kiedy w koncu dolacze bo jestem wieksza baba od niej ;) tak wiec nadszedl ten czas ...
Dami

Jejku ale szybko!
A mojej koleżanki malutka się przekrecila w tym tygodniu a termin ma na 2 grudnia! :)
Może się jeszcze zmienić jeśli masz miejsce. Ale już jesteś blisko.. Wow!
Ostatnio czytałam Twój post pod pytaniem od admina a propos związku i in vitro. Fajnie im napisałaś! Jesteś super babka!
Dzieki. Bardzo chcialabym zeby jeszcze dala rade sie przekrecic.

A co do zwiazkow a invitro... ktos z nas musial sie wypowiedziec, przynajmniej ja tak czulam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry