reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witamy Cie serdecznie w damskim gronie!! Transferujemy tak samo w poniedzialek! Musi byc dobrze, usciskaj Asie bo biedulka ma stresa, zreszta tak tak ja [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..Dziękuję za powitanie...Mam ręce jak mały szympans od ściskania tej mojej przyszłej mamy..Tylko czasem muszę pójść do auta podziubac bo jak wspomnialas ma biedulka Stress i czasem lepiej zniknąć z jej zasięgu bo jest jak kot z balonem na ogonie...Hehe
Kobieta nie łatwo być...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co robić??od tej luteiny chyba jakiejs infekcji sie nabawilam juz niewiem co robic lekarz dopiero we wtoreko_O
Moja znajoma smarowala się jogurtem naturalnym, nie wybije Ci dobrych bakterii a podobno działa;) zaglądaj do Aski mojej ona to kiedyś notorycznie miała problem z tym.. uściski i kciuki dla ciebie[emoji6]

marg88 spokojnie faceci długo do niektórych rzeczy dojrzewają[emoji13] widzisz jedni wolą piłkę nożną a ja klikać na forum i podpatrywac[emoji6]
Hehe..Teraz będzie mi trochę brakować ataku z partyzanta na telefon Aski i tego krzyku "co ty tam znów bazgrzesz na moim forum z kuchni..." Hehe..3mamy kciuki za twojego kogutka, może i on tu zawita[emoji57]
Dami

Na niego bym nie liczyła... Ale na bierzaco zdaję mi informację co tutaj się dzieje... a jak mnie się zapytał po co Ci tam się udzielać to mu powiedziałam
" tylko na tym forum ludzie rozumieją co czuję i mogę się poradzić pod kątem leków itp. Wygadać i nikt mi nie powie że głowę blokuje i ze jak przestanę myśleć to mi się uda. Na forum czuje że mnie każdy rozumie :)

Witam Was moje wojowniczki i chciałbym życzyć wam super soboty[emoji16] ewentualnie przypominam co niektórym że dobre winko smakuje najlepiej lekko schłodzone [emoji41][emoji38]..

cześc :) do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek :( Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie

:) witaj w naszym zacnym gronie tym razem bardziej oficjalnie niz dotychczas
Gosiczku, witam Cię również bardzo ciepło! Muszę przywyknąć do pisania w szybkim tempie bo u Was sytuacja się bardzo szybko rozwija na forum. Brak mi trochę tego krzyku z kuchni będzie " co tam znów bazgrzesz na moim forum..." Hehe..Wtedy to wiedziałem że wszystko ok jest z moim kochanym grzechotniczkiem [emoji7]
Hehe...Podobno coś chciałaś mi wybić?
Dami

cześc :) do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek :( Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie
Kochana nie poddawaj się..Masz mrozaczka który może dać Ci bobasa..To dziwne serio że tak wyszło...Ja też myślałem że materiał od dawców przechodzi ściśle testy.. a może najlepsze jest to co swoje[emoji6]
Tak czy siak 3mam kciuki i mam nadzieję, że uda się wszystko wyjaśnić[emoji3] [emoji4]
Dami

reklama
Do góry