reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witamy Cie serdecznie w damskim gronie!! Transferujemy tak samo w poniedzialek! Musi byc dobrze, usciskaj Asie bo biedulka ma stresa, zreszta tak tak ja [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..Dziękuję za powitanie...Mam ręce jak mały szympans od ściskania tej mojej przyszłej mamy..Tylko czasem muszę pójść do auta podziubac bo jak wspomnialas ma biedulka Stress i czasem lepiej zniknąć z jej zasięgu bo jest jak kot z balonem na ogonie...Hehe
Kobieta nie łatwo być...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co robić??od tej luteiny chyba jakiejs infekcji sie nabawilam juz niewiem co robic lekarz dopiero we wtoreko_O
Moja znajoma smarowala się jogurtem naturalnym, nie wybije Ci dobrych bakterii a podobno działa;) zaglądaj do Aski mojej ona to kiedyś notorycznie miała problem z tym.. uściski i kciuki dla ciebie[emoji6]

marg88 spokojnie faceci długo do niektórych rzeczy dojrzewają[emoji13] widzisz jedni wolą piłkę nożną a ja klikać na forum i podpatrywac[emoji6]
Hehe..Teraz będzie mi trochę brakować ataku z partyzanta na telefon Aski i tego krzyku "co ty tam znów bazgrzesz na moim forum z kuchni..." Hehe..3mamy kciuki za twojego kogutka, może i on tu zawita[emoji57]
Dami

Na niego bym nie liczyła... Ale na bierzaco zdaję mi informację co tutaj się dzieje... a jak mnie się zapytał po co Ci tam się udzielać to mu powiedziałam
" tylko na tym forum ludzie rozumieją co czuję i mogę się poradzić pod kątem leków itp. Wygadać i nikt mi nie powie że głowę blokuje i ze jak przestanę myśleć to mi się uda. Na forum czuje że mnie każdy rozumie :)

Witam Was moje wojowniczki i chciałbym życzyć wam super soboty[emoji16] ewentualnie przypominam co niektórym że dobre winko smakuje najlepiej lekko schłodzone [emoji41][emoji38]..

cześc :) do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek :( Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie

:) witaj w naszym zacnym gronie tym razem bardziej oficjalnie niz dotychczas
Gosiczku, witam Cię również bardzo ciepło! Muszę przywyknąć do pisania w szybkim tempie bo u Was sytuacja się bardzo szybko rozwija na forum. Brak mi trochę tego krzyku z kuchni będzie " co tam znów bazgrzesz na moim forum..." Hehe..Wtedy to wiedziałem że wszystko ok jest z moim kochanym grzechotniczkiem [emoji7]
Hehe...Podobno coś chciałaś mi wybić?
Dami

cześc :) do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek :( Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie
Kochana nie poddawaj się..Masz mrozaczka który może dać Ci bobasa..To dziwne serio że tak wyszło...Ja też myślałem że materiał od dawców przechodzi ściśle testy.. a może najlepsze jest to co swoje[emoji6]
Tak czy siak 3mam kciuki i mam nadzieję, że uda się wszystko wyjaśnić[emoji3] [emoji4]
Dami

reklama
Do góry