Sol
Fanka BB :)
To tak jak i jaTo tak jak ja wczoraj miałam załamke i chciałam sie odciąć zupełnie od wszystkiego, a dzisiaj od rana Was czytam [emoji3] za bardzo sie z Wami zżyłam [emoji3].
Co robisz Mruch? Idziesz po ostatniego kropka czy jakies dodatkowe badania robisz? Dasz rade jeszcze w tym roku czy czekasz na styczen? Ja juz nie wiem... z jednej strony chcilabym ten etap z mrozaczkami zakonczyc w tym roku a ewentualnie podejsc do ostatniej calej procedury w styczniu a z drugiej strony to moze lepiej sie tak nie spieszyc? Jeszcze wyjezdzam na swieta 20.12 z rodzina na tydzien... pogadam z moim lekarzem chyba ale milo mi by bylo uslyszec porade madrej, szczerbatej kobitki...
@Doris30:-) a Ty co masz za plan Kochana?
@hope322 mam ochote sprobowac na cyklu naturalnym z tym ostatnim kropkiem, bo mi 3 na sztucznym nie wyszly a ze swiezaczka z pierwszego podejscia jest nasza gwiazda.
Powiedz mi prosze czemy sie na naturalny zdecydowalas i ile mialas wizyt przed transferem bo ja jeszcze musze doliczyc noclegi i samoloty do tych wszystkich kosztow? Nasz ostatni transfer kosztowal nas 4.5tys przez to wszystko