reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To tak jak ja wczoraj miałam załamke i chciałam sie odciąć zupełnie od wszystkiego, a dzisiaj od rana Was czytam [emoji3] za bardzo sie z Wami zżyłam [emoji3].
To tak jak i ja ;)
Co robisz Mruch? Idziesz po ostatniego kropka czy jakies dodatkowe badania robisz? Dasz rade jeszcze w tym roku czy czekasz na styczen? Ja juz nie wiem... z jednej strony chcilabym ten etap z mrozaczkami zakonczyc w tym roku a ewentualnie podejsc do ostatniej calej procedury w styczniu a z drugiej strony to moze lepiej sie tak nie spieszyc? Jeszcze wyjezdzam na swieta 20.12 z rodzina na tydzien... pogadam z moim lekarzem chyba ale milo mi by bylo uslyszec porade madrej, szczerbatej kobitki...
@Doris30:-) a Ty co masz za plan Kochana?

@hope322 mam ochote sprobowac na cyklu naturalnym z tym ostatnim kropkiem, bo mi 3 na sztucznym nie wyszly a ze swiezaczka z pierwszego podejscia jest nasza gwiazda.
Powiedz mi prosze czemy sie na naturalny zdecydowalas i ile mialas wizyt przed transferem bo ja jeszcze musze doliczyc noclegi i samoloty do tych wszystkich kosztow? Nasz ostatni transfer kosztowal nas 4.5tys przez to wszystko :(

reklama
Właśnie dzwoniłam do labo i badanie do 10 mogę zrobić wiec dzisiaj odpada juro z rana pojadę :) na ja miałam 2.11 podana 5 dniowa 2bb wiec chyba nie była aż tak rozwinięta jak twoja. Teraz na teście po.upływie czasu jest mega wyraźna 2 kreska :biggrin2:
Moja tez byla 5 dniowa. To szybciutko Twoje malenstwo nadrobilo. Suuper :) Piekny przyklad dla dziewczyn ktore maja ciut slabszej jakosci blastki, zawsze trzeba wierzyc w swoje malenstwa :) To idzi jutro na bete z samego rana i zrob na cito, zeby tu ciotki z forum dlugo nie musialy czekac na wynik :)

reklama
Do góry