reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale ja mialam transfer dzien wczesniej i moj maluszek byl juz poza otoczka ( 5AA) takze podejrzewam, ze od razu rozpoczela sie implantacja. Wazne, ze kreska jest, jestes w ciazy kochana. Lec na bate dzisiaj i powtorzysz w piatek. Gdybym ja miala dostep do labo to bym testow w ogole nie robila, tylko jeden na pamiatek, gdzies w polowie ciazy :)
Właśnie dzwoniłam do labo i badanie do 10 mogę zrobić wiec dzisiaj odpada juro z rana pojadę :) na ja miałam 2.11 podana 5 dniowa 2bb wiec chyba nie była aż tak rozwinięta jak twoja. Teraz na teście po.upływie czasu jest mega wyraźna 2 kreska :biggrin2:

@Mruch wracamy z uśmiechem i cycki do góry. Dziewczyny miały dopiero w 12 dpt wysoką betę więc miejmy nadzieję. Ja mam za nas dwie I @Sol nadzieję. Buziaki
Kochana jesteś Doris. Super by było.
Tylko mój test chyba jest super czuły i wiem że jeśli się coś dzieje to zawsze jakieś cienie się pojawiają. No ale masz rację, że troszkę nadziei jeszcze jest bo leki biorę nadal. Fajnie byłoby być świadkiem takiego cudu. Trzymam za to Twoją wiarę kciuki kochana!

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki . Mam znajoma która będzie przystępować do pierwszego in vitro niestety nie będzie miała refundowanych leków ( długa historia ) i pytam w jej imieniu czy któraś nie ma do odsprzedania Gonal i Menopur ?

Do góry