Ale jeździ z Tobą na wizyty ? super ze 2 trymestr lepiej boże kiedy to ci zleciało niedawno dowiedziałaś ze ze się udało a tu juz prawie połowa nie martw sie będzie dobrze zobacZysz życzę dużo cierpliwość a ja dzisiaj na 15:35 wizyta liczę że będzie dobrze cały czas tak myślę nie dopuszczam złych myśliSytuacja z M bez zmian i tak już Raczej pozostanie.
Ogólnie II trymestr lepiej ale i tak ciągle się coś dzieje. I ciągle się martwię.
Gardło mnie boli i boje się że się rozchoruje. Leżę dzisiaj cały dzień w łóżku.
Trzymam za Ciebie kciuki. Żeby tym razem wszystko poszło jak należy i żebyś miała upragnionego dzidziusia
reklama
Się poryczałam normalnie...Dziewczyny może akurat nie nasz przypadek z ivf ale warto przeczytać o lekach chociaż i samym przypadku . Wiem po sobie ze wiele z nas jest naprawdę źle poprowadzona do transferu i przez to tracimy nasze aniołki . Link do: 7 aniołów w niebie oraz nieudana adopcja niezwykła historia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
JoannaRak
Fanka BB :)
ja 38 i żadnej dzidzi
Co do ananaska to przed transferem i 3 dni po jesz świeżego po1 plastrze dziennie.Pomaga w zagnieżdżeniu.
Ja mam 37 ale mam 6 latka w domu, ale mimo tego wcale nie jest latwiej!!
To zaczynam ananaska od soboty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Porozmawiaj i zobaczymy co powie. Moze warto ten jeden raz zaryzykowac skoro sztyczne cykle nie daja rezultatu.Dzieki wielkie, ma to sens. Musze pogadac z lekarzem, zobaczymy co powie.
A gdzie Ty sie leczysz kochana?
Ja lecze sie w Danii
dżoasia
immunologiczne zlecał mi immunolog w zależności od mojej histroii i wyników innych badań, więc może umówiłabyś się na wizytę? tym bardziej, że jeśli chcesz zrobić sobie przerwę, to na spokojnie ogarniesz temat a jeśli mutacja mthfr wyjdzie dodatnia to wtedy kwas foliowy metylowany - ale to chyba bierzesz i mi dr mówił, że to jest wskazaniem do heparyny, przynajmniej w pierwszym trymestrze - nie wiem czy ty brałaś czy nie? a mutacja protrombiny jest do wykluczenia zespołu antyfosfolipidowego - jeśli inne badania masz ok to myślę, że i to będzie ok ale warto zrobić, żeby mieć pewnośćA jak zrobię te mutacje i mi wyjdzie ze mam to co mogę z tym fantem zrobić? A immunologiczne to jakie? Ja jestem noga w temacie [emoji30]
JoannaRak
dzwonili z kliniki. Pobrali 4 komórki wczoraj wszystkie 4 były dojrzałe i zapłodniły się 3
Transfer jutro o11.30
Komórki są zapłodnione, jutro rano będę wiedziała przed transferem jak z ich dzieleniem.
super wynik, powodzenia jutro mnie to czeka w poniedzialek!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Świetnie kochana. Oby tak dalejdzwonili z kliniki. Pobrali 4 komórki wczoraj wszystkie 4 były dojrzałe i zapłodniły się 3
Transfer jutro o11.30
Komórki są zapłodnione, jutro rano będę wiedziała przed transferem jak z ich dzieleniem.
dżoasia
ja pitole... jestem pod wrażeniem... kuźwa nie mogę uwierzyć, że kobita pomimo takiego combo genetycznego i hormonalnego nie straciła całkiem nadziei i dała radę - dziewczynki bierzemy przykładDziewczyny może akurat nie nasz przypadek z ivf ale warto przeczytać o lekach chociaż i samym przypadku . Wiem po sobie ze wiele z nas jest naprawdę źle poprowadzona do transferu i przez to tracimy nasze aniołki . Link do: 7 aniołów w niebie oraz nieudana adopcja niezwykła historia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
meg86
Tak jeździ na każdą wizytę i pomaga mi.Ale jeździ z Tobą na wizyty ? super ze 2 trymestr lepiej boże kiedy to ci zleciało niedawno dowiedziałaś ze ze się udało a tu juz prawie połowa nie martw sie będzie dobrze zobacZysz życzę dużo cierpliwość a ja dzisiaj na 15:35 wizyta liczę że będzie dobrze cały czas tak myślę nie dopuszczam złych myśli
reklama
To cale szczęście że w sprawie dziecka sie dogadujecieTak jeździ na każdą wizytę i pomaga mi.
Podziel się: