reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sytuacja z M bez zmian i tak już Raczej pozostanie.
Ogólnie II trymestr lepiej ale i tak ciągle się coś dzieje. I ciągle się martwię.
Gardło mnie boli i boje się że się rozchoruje. Leżę dzisiaj cały dzień w łóżku.
Trzymam za Ciebie kciuki. Żeby tym razem wszystko poszło jak należy i żebyś miała upragnionego dzidziusia :)
Ale jeździ z Tobą na wizyty ? ;) super ze 2 trymestr lepiej boże kiedy to ci zleciało niedawno dowiedziałaś ze ze się udało a tu juz prawie połowa :) nie martw sie będzie dobrze zobacZysz życzę dużo cierpliwość a ja dzisiaj na 15:35 wizyta liczę że będzie dobrze cały czas tak myślę nie dopuszczam złych myśli

reklama
A jak zrobię te mutacje i mi wyjdzie ze mam to co mogę z tym fantem zrobić? A immunologiczne to jakie? Ja jestem noga w temacie [emoji30]
immunologiczne zlecał mi immunolog w zależności od mojej histroii i wyników innych badań, więc może umówiłabyś się na wizytę? tym bardziej, że jeśli chcesz zrobić sobie przerwę, to na spokojnie ogarniesz temat :) a jeśli mutacja mthfr wyjdzie dodatnia to wtedy kwas foliowy metylowany - ale to chyba bierzesz i mi dr mówił, że to jest wskazaniem do heparyny, przynajmniej w pierwszym trymestrze - nie wiem czy ty brałaś czy nie? a mutacja protrombiny jest do wykluczenia zespołu antyfosfolipidowego - jeśli inne badania masz ok to myślę, że i to będzie ok ale warto zrobić, żeby mieć pewność :)

Dziewczyny może akurat nie nasz przypadek z ivf ale warto przeczytać o lekach chociaż i samym przypadku . Wiem po sobie ze wiele z nas jest naprawdę źle poprowadzona do transferu i przez to tracimy nasze aniołki . Link do: 7 aniołów w niebie oraz nieudana adopcja niezwykła historia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja pitole... jestem pod wrażeniem... kuźwa nie mogę uwierzyć, że kobita pomimo takiego combo genetycznego i hormonalnego nie straciła całkiem nadziei i dała radę - dziewczynki bierzemy przykład :)

Ale jeździ z Tobą na wizyty ? ;) super ze 2 trymestr lepiej boże kiedy to ci zleciało niedawno dowiedziałaś ze ze się udało a tu juz prawie połowa :) nie martw sie będzie dobrze zobacZysz życzę dużo cierpliwość a ja dzisiaj na 15:35 wizyta liczę że będzie dobrze cały czas tak myślę nie dopuszczam złych myśli
Tak jeździ na każdą wizytę i pomaga mi.

reklama
Do góry