reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana moja,ja wciągu 2 lat mam już 5 punkcję :) Nie boję się samego zabiegu (źle się wyraziłam ) tylko tego czy uda się zapłodnić jakieś komórki i czy będzie co transferować. W klinice mam byc jutro 4 godziny więc chyba się już dowiem na miejscu ile w ogole się nadaje do zapłodnienia - tak myślę bo po co by mnie tam tyle trzymali. Któras z Was tak miała po punkcji? BO ja w poprzedniej klinice po punkcji zaraz do domu..

Ja po punkcji leżałam 3h -nie chcieli wcześniej puścić-a i tak musiał mnie mąż odebrać...

Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)
ejjj ja też mam miec synka ;) i kupuje rzeczy dla synka ;) ale jajca i super ważne by zdrowe i było wszystsko Ok.Mój miał w prawie w 18 tyg tyg 256 gram , u mnie lekarz mówił i sprawdzał 3 razy na kazdej wizycie i było widać siusiorka

Dziewczyny potrzebuje porady :) mam problem bo na brzuchu brakuje mi miejsca na zastrzyki bo mam dużą skłonność do siniakow a pozatym kuje się już drugi miesiąc z przerwą 3 dniowa :( tak więc moje pytanie , gdzie jeszcze mogę te zastrzyki sobie robić , tak aby za bardzo nie bolało. Spróbuję dołączyć zdjęcie kawałka mojego brzucha...nie wygląda on zbyt apetycznie ... to tak na noc aby apetyt wam minął(jako dieta cud) ;) ;)

Pomocy... poradzcie
to jest tylko jedna część mojego sadełka druga strona wygląda niewiele lepiej :( zastrzyki robie tak jak i robiłam wcześniej , tylko teraz mój organizm zaczyna się burzyć ...

Załączniki

• 1510082565315-1792117979.jpg
    1510082565315-1792117979.jpg
    957,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry