Nadzieja78
Zaangażowana w BB
ja śledzę Twoje poczynania z racji chyba naszego podobnego wieku
i ciekawa byłam co z Twoim kropkiem a tu zero info na forum,nie dobra Ty! Bij się w pierś
Teraz po transferze powinnaś ogladac same glupie komedie i czytac komedie zeby byc cały czas w dobrym nastroju. A ja trzymam kciuki
Ja dziś miałam punkcję i jutro tez pewnie bede świrowac czy coś się zapłodniło z moich 4 komórek.. Są już słabej jakości bo wiek..ale póki co nie dopuszczam do siebie mysli ze się nie uda tym razem. NAjwyzej w psychiatryku bedziecie mnie odwiedzac.
@dżoasia nasza skarbnico wiedzy. Na co dostałam po punkcji estrofem?? Czy ferti formułę nadal biorę aż do transferu? rozumiem ze ananaska codziennie 2 plastry poczynając od jutra do dwa dni po transferze tak? Czy to wszystko? Aha i magnez powinnam?
Ja tez staram sie Cie obserwowac )
Malo pisalam bonsie denerwowalam.. z 11 pecherzykow - 1 zarodek, ktory sie pieknie dzielil do niedzieli a potem troszke sie rozleniwil.. ale na szczescie dzisiejsza noc byla szczesliwa!
Ja po punkcji dostalam estreofem, encorton, duphaston, luteine, a od dzisiaj do tego zestawu doszly jeszcze zastrzyki.
Trzymam z calej sily kciuki za zarodki u Ciebie!! Pisz od razu jak cos bedziesz wiedziala. Ja od dzis bede tu zagladac pewnie sto razy dziennie