reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.

Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]

no właśnie tu jest pies pogrzebany ja bardzo dłygo tak robiłam, że wychodziłam rano z domu bez śniadania, w pracy 2-3 kawy, oczywiście z cukrem, coś w biegu przekąszone a w domu na wieczór włączał ni się odkurzacz... i to był najgorszy czas w moim życiu, prawdopodobnie najwięcej zła mojemu zdrowiu sobie tym wyrządziłam, to strasznie się roztyłam, ogólnie w jakieś 3 lata +25 kg, no masakra, teraz na szczeście mam o 10 mniej ale i tak te 15 jeszcze zostało... ale nie wychodze z dom bez śniadania, a jak nie mam czasu to w pracy na szczęście jest mleko i chia :D błyskawiczny "koktajl" jest :D
no ja z nerwuw wczesniej potrafiłam schudnac 10kg a teraz ciezko mi spasc ... chyba przez leki.. no teraz ograniczam nie kupuje słodkosci ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

aha jeszcze jakies wskazowki ? dzis zrobiłam ciasteczka bio
1509998019-98099981323578f5-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo pysznosci owsiane ?

Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.

Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]
Jestem z tobą kochana . Wiem z własnego doświadczenia ze taki dystans się przydaje . Ja po.ostatniej próbie nieudanej nawet prace zmieniłam . Podniosła się i walczę dalej życzę i tobie tego a przede wszystkim dużo wiary w to że na każdą z nas przyjdzie czas :) trzymaj się

reklama
Do góry