reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja waga też ostatnio się psuje... a tak poważnie odkąd zaczęłam się leczyć to przytlam widzę po ubraniach nie wiem.ile bo boję się stanąć na wagę,a w niektóre się nawet nie mieszcze ubrania,ale odłożyłam ich znadzieja że jeszcze schudne i będę piękna ;)
To chyba norma kazda z nas przy stymulacji napewno troszke przybrala tu i uwdzie a raczej spuchla od hormonow.
Ale chyba kazda kobieta ma w swojej szafie polke z ciuchami pod nazwa moze kiedys schudne i moze ***** przytyje to sie przyda. A otwiera szafe i nie ma co ubrac takze kochana glowa do gory to normalne :)
Bedzie dziec to bedziemy gubic zbedne kilogramy

reklama
Pomocy... poradzcie
to jest tylko jedna część mojego sadełka druga strona wygląda niewiele lepiej :( zastrzyki robie tak jak i robiłam wcześniej , tylko teraz mój organizm zaczyna się burzyć ...

A tak poniżej tego siniaka, albo obok.
Ponoć można też w udo, ale ja nigdy nie próbowałam więc nie wiem czy boli.

Dziewczyny potrzebuje porady :) mam problem bo na brzuchu brakuje mi miejsca na zastrzyki bo mam dużą skłonność do siniakow a pozatym kuje się już drugi miesiąc z przerwą 3 dniowa :( tak więc moje pytanie , gdzie jeszcze mogę te zastrzyki sobie robić , tak aby za bardzo nie bolało. Spróbuję dołączyć zdjęcie kawałka mojego brzucha...nie wygląda on zbyt apetycznie ... to tak na noc aby apetyt wam minął(jako dieta cud) ;) ;)
Wydaje mi się ze w udo

---31tc---

reklama
Do góry