reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mojego cudu chyba nie bedzie [emoji30]
1510034933-57f0e00553eca6f3-aaaaaa.jpeg
Kurcze :( mam nadzieje, ze to test do dupy. Moze zrob bete. Trzymam kciuki ✊

W poniedziałek i tak zrobię nawet jak dzisiaj nic nie wykaże. Takie mam zalecenie od lekarza i je wykonam żeby potem nie mieć sobie nic do zarzucenia.
Koniecznie jeszcze powtorz. Moze troche pozniej sie zaimplantowal. Moze nie bez powodu lekarz zalecil bete na poniedzialek. Trzymam kciuki kochana i nie przestaje wierzyc ✊

@Mruch nasze testy jakieś przeterminowane są he he :wink: więcej wiary napewno będzie dobrze. U mnie temperatura spadła do 36.6 cieszę się bo w niedziele była 39.5. Już prawie normalnie mogę przelykac po antybiotykach. @hope322 jak myślisz iść w piątek na betę bo I tak w poniedziałek muszę?

asinka, przeslij mi jutro przepis. Wygladaja smakowicie!!!

A chcialam Wam cos napisac, nie wiem czy komus pomoze ale moze warto sie nad tym zastanowic! jak pisalam wczesniej poronilam w styczniu i od tego momentu duzo zmienilam w swoim zyciu, glownie dwie rzeczy jedzenie i podejscie do cwiczen. Odlozylam gluten i nabial i jak dla mnie to efekt niesamowity. Kiedys nie dostawalam miesiaczki, to znaczy dostawalam co pol rok a wiec ciagle bralam tabletki na wywolanie! a teraz od kilku miesiecy dostaje kolo 50 dnia a teraz pobilam swoj rekord bo moj ostatni cykl mial tylko 31 dni! Poza tym moje stymulacje byly bardzo dlugie, endometrium roslo bardzo dlugo. Ostatni transfer mialam w okolicy dnia 27 a teraz 17!! A dzisiaj jest dzien 11 a endometrium 11.5!!!!

Chcialam sie tym z Wami podzielic bo moze dziewczyny ktore maja nieregularne cykle sprobuja tego, wiadomo nie kazdemu sie uda i moga byc rozne efekty ale jak dla mnie efekt super!

Dobranoc laseczki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
juz przesyłam... no u mnie cykl srednio był co 60dni... ale wina jest Pcos co do jedzonka to mam tez problemy z jelitami i zoładkiem i wykluczyłam całkowicie produkty mleczne ,chlebka jem bardzo mało a po płatkach owsianych mam rewolucje,miesko nie tłuste.. :) kazdy wydaje mi sie ze ma swoje myki... ale fajnie ze ty sie dobrze czujesz u mnie by to nie przeszło..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć

Wspaniale !!!! Ja 6 Tydz 3 dni ciazy naturalnie
Tez caly czas jestem w szoku !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mruch nasze testy jakieś przeterminowane są he he :wink: więcej wiary napewno będzie dobrze. U mnie temperatura spadła do 36.6 cieszę się bo w niedziele była 39.5. Już prawie normalnie mogę przelykac po antybiotykach. @hope322 jak myślisz iść w piątek na betę bo I tak w poniedziałek muszę?

Cieszę sie, ze wracasz do zdrowia! Tak tez tak uważam na pewno testy są do dupy! A jak dzisiaj beta mi wyjdzie negatywna to w Labie na pewno pomylili próbki. [emoji33][emoji3]

W piatek juz powinna cos pokazac. Ja bym poszla, bo lubie wczesniej wiedziec ale jak cos wyjdzie nie tak to i tak jest jeszcze mala szansa do poniedzialku. Wybor nalerzy do Ciebie :)

reklama
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
Wow... Kolejny cud. Gratuluję kochana :)

Do góry