reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć

Wooowww:biggrin2: Gratulacje!!!!
Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie:biggrin2::biggrin2:
Luubię takie informacje.
Dawaj znać o rozwoju sytucji:)

reklama
Mojego cudu chyba nie bedzie [emoji30]
1510034933-57f0e00553eca6f3-aaaaaa.jpeg
:( no nie Mruch, tak bardzo mi przykro

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
My tutaj uwielbiamy takie naturalne cuda! Gratulacje. :)

Kochana super gratulacje dbaj o siebie,życzę Ci spokojnej ciąży!

Wspaniale, powiem Ci ze znam sporo dziewczyn co probowaly rozne sposoby, w tym invitro a potem nagle naturalnie zaszly a wiec moze i Tobie sie udalo. Cicho skladam gratulacje [emoji122][emoji122][emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W poniedziałek i tak zrobię nawet jak dzisiaj nic nie wykaże. Takie mam zalecenie od lekarza i je wykonam żeby potem nie mieć sobie nic do zarzucenia.

Dziewczyny jeszcze nic straconego, przeczekajcie troche! Wiem ze ciezko ale na tym etapie nic innego nie zostaje jak tylko czekac na bete.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co ma być to będzie :biggrin2: jeszcze jedna komórka mi została. Teraz sobie przypomniałam że pani doktor chciała mi podać 8kom zarodek więc teraz to i ja się pogubilam. Może przez moją wysoką temperaturę komórka obumarla, angina mi pomału przechodzi ale w niedziele miałam 39.5 ° to było straszne teraz spadła ale dalej biorę antybiotyk mnie to zawsze coś złapię. :baffled:

Do góry