hope322
Fanka BB :)
Kochana u Ciebie na test jeszcze za wczesnie takze nie przejmuj sie tym testem.Dziś 7dpt z ciekawości zrobiłam test i co jedna krecha poczekam do poniedziałku ale kolorowo to nie widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u Ciebie na test jeszcze za wczesnie takze nie przejmuj sie tym testem.Dziś 7dpt z ciekawości zrobiłam test i co jedna krecha poczekam do poniedziałku ale kolorowo to nie widzę.
Kurcze mam nadzieje, ze to test do dupy. Moze zrob bete. Trzymam kciukiMojego cudu chyba nie bedzie [emoji30]
Koniecznie jeszcze powtorz. Moze troche pozniej sie zaimplantowal. Moze nie bez powodu lekarz zalecil bete na poniedzialek. Trzymam kciuki kochana i nie przestaje wierzycW poniedziałek i tak zrobię nawet jak dzisiaj nic nie wykaże. Takie mam zalecenie od lekarza i je wykonam żeby potem nie mieć sobie nic do zarzucenia.
juz przesyłam... no u mnie cykl srednio był co 60dni... ale wina jest Pcos co do jedzonka to mam tez problemy z jelitami i zoładkiem i wykluczyłam całkowicie produkty mleczne ,chlebka jem bardzo mało a po płatkach owsianych mam rewolucje,miesko nie tłuste.. kazdy wydaje mi sie ze ma swoje myki... ale fajnie ze ty sie dobrze czujesz u mnie by to nie przeszło..asinka, przeslij mi jutro przepis. Wygladaja smakowicie!!!
A chcialam Wam cos napisac, nie wiem czy komus pomoze ale moze warto sie nad tym zastanowic! jak pisalam wczesniej poronilam w styczniu i od tego momentu duzo zmienilam w swoim zyciu, glownie dwie rzeczy jedzenie i podejscie do cwiczen. Odlozylam gluten i nabial i jak dla mnie to efekt niesamowity. Kiedys nie dostawalam miesiaczki, to znaczy dostawalam co pol rok a wiec ciagle bralam tabletki na wywolanie! a teraz od kilku miesiecy dostaje kolo 50 dnia a teraz pobilam swoj rekord bo moj ostatni cykl mial tylko 31 dni! Poza tym moje stymulacje byly bardzo dlugie, endometrium roslo bardzo dlugo. Ostatni transfer mialam w okolicy dnia 27 a teraz 17!! A dzisiaj jest dzien 11 a endometrium 11.5!!!!
Chcialam sie tym z Wami podzielic bo moze dziewczyny ktore maja nieregularne cykle sprobuja tego, wiadomo nie kazdemu sie uda i moga byc rozne efekty ale jak dla mnie efekt super!
Dobranoc laseczki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tam potrafie pol dnia nie jesc a na noc wpierniczam jak głupia... teraz juz sie ograniczam i wcinam orzeszki albo ananaskaHihi jano mam postanowienie ze troche wczesniej bede chodzic spac, bo bedzie wieksza szansa nie najem sie tak na noc
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
W piatek juz powinna cos pokazac. Ja bym poszla, bo lubie wczesniej wiedziec ale jak cos wyjdzie nie tak to i tak jest jeszcze mala szansa do poniedzialku. Wybor nalerzy do Ciebie
Wow... Kolejny cud. Gratuluję kochanaHej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć