reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Melduje sie po wizycie...endo 8mm jak na moje możliwości to i tak niezle, transfer za tydzień...ktoś sie przylacza do transferu w przyszlym tygodniu??
@anett96 czekam na wiesci
Super, że masz zielone światło do transferu. Endo jeszcze troszkę podrośnie
JoannaRak
Na usg dobrze,wszystkie wyniki mam dobre,fasolka rozwija się,usg serduszkowe za tydzien.
pieknie i takich wiesci wiecej. Ile to juz dni po transferze???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Melduje sie po wizycie...endo 8mm jak na moje możliwości to i tak niezle, transfer za tydzień...ktoś sie przylacza do transferu w przyszlym tygodniu??
@anett96 czekam na wiesci[/
ja mam w poniedzialek a Ty we wtorek?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Na usg dobrze,wszystkie wyniki mam dobre,fasolka rozwija się,usg serduszkowe za tydzien.
Super!!![emoji173]️[emoji847]
JoannaRak
juz przesyłam... no u mnie cykl srednio był co 60dni... ale wina jest Pcos co do jedzonka to mam tez problemy z jelitami i zoładkiem i wykluczyłam całkowicie produkty mleczne ,chlebka jem bardzo mało a po płatkach owsianych mam rewolucje,miesko nie tłuste.. kazdy wydaje mi sie ze ma swoje myki... ale fajnie ze ty sie dobrze czujesz u mnie by to nie przeszło..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kazdy inaczej reaguje, tak jak mowisz trzeba odnalezc co jest dla nas najlepsze.
JoannaRak
Tak we wtorek :-) czyli betujemy podobnie i oczywiście pomyslnie :-)
pieknie bedziemy sie wspolnie wspierac [emoji106]
reklama
Sylwetka86
Dziewczyny oczywiście zrobiłam ten test w 5dpt. Niby widziałam tam jakiś cień cienia ale wkoncu stwierdziłam ze nic tam nie ma załamana wkurzona wyszłam na zakupy przyjeżdżam gdzieś po ok 1h patrze a tam mega wyraźną 2 kreska ..... czy jest to mozliwe ze po takim czasie ten test jest ok ? Piszą czasami ze po 20 min od wykonania można już wyrzucic do kosza
Podziel się: