No nie jeszczeJeszcze nie miałaś USG?
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
No nie jeszcze
Ty to masz nerwy ze stali [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, czy ktoras z was miala sytuacje ze w czwarty dzien zarodek nie osiagnal stadium moruli? Tak jest na razie u mnie. Transfer mam umowiony na jutro ale rano ma sie okazac co z zarodkiem.. skoro dzisiaj nie jest morula to jaka jest szansa, ze jutro bedzie blastocysta i ze w ogole dojdzie do transferu?
Aguleczka29
Beta nr 3 5419
hope322
Wow kosmos, chyba juz wiecej bet Ci nie potrzeba trzymam kciuki za piekne serduszkoBeta nr 3 5419
Sol
Pojutrze. 8dpt.A Ty kiedy testujesz??
Dzięki za pamięć.
Sol
Ja też się tak czuje po tej biochemicznej ostatnio. Boję się, że nawet jak zrobię test i będzie pozytywny (o matko tak bym chciała) to i tak będę się bać że zblednie mi a potem zniknie tak jak ostatnio...Masz racje, po tylu porazkach ciezko jest wierzyc, ze kiedys sie uda. Nie patrafie sie jeszcze cieszyc tak jak bym chciala z tego testu, strach, ze za chwile moze cos pojsc nie tak jest momentami nie do zniesienia.
Powiem Ci, ze czasami lepiej sie nie spinac i odlozyc transfer na lepszy czas. Ja teraz podchodzilam z duzym dystansem i bez takiego spiecia jak ostatnio ale po pozytywnym tescie strach powraca ze zdwojona sila.
Nauczone jestesmy by byc ostrożnymi ale też jesteśmy walczakami i siła w naszej wierze. Musi być dobrze!
Sol
Jak masz możliwość zrobić bete to rób. Ja bym nie czekała ale z sikaczami to juz mam na pienku dlatego chce poczekać do 8dpt.A ja chyba idę jutro sprawdzić poziom Progesteronu i oddam na betę chyba tez krew. To już będzie 7dpt może coś już podskoczy - jak myślicie czy nie robić tego bo jak bedzie zero to sie załamie [emoji30]
Tylko cholercia ostatnia się z ekipy dowiem? zawalca dostanę.
walczaca o szczescie
Trzymam kciuki za Twojego malucha prawie jak za swojego, bo mam zamrożone takie same ;-)))Pojutrze. 8dpt.
Dzięki za pamięć.
reklama
Sol
Dobry pomysł HopeZrob sobe test jutro rano Zawsze Ci nadzieja zostanie na bete w razie niepowodzenia. Ja tez jestem zwilenniczka sikaczy ale wybor zalezy od Ciebie.
Podziel się: