reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

merg, dokladnie to samo co moja historia. W szoku bylam ze endo 11mm, sam doktor byl w szoku tez. U mnie transfer w poniedzialek. Tez mam kiepskie zarodki ale mowil ze jeden jest lepszy z szansa na ciaze a drugi slabszy to w polaczeniu niby moze pomoc. No ale nie sa jakies ogromne szanse choc szanse sa. I tego sie trzymajmy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jakiej masz klasy zarodki??

reklama
A jakiej masz klasy zarodki??

no wlasnie zostawilam kartke w domu, jak wroce do domu (w srode) to wrzuce tutaj. Zostalo mi 6 z czego ten co bedzie transferowany w poniedzialek w miare dobry, reszta troche kiepskie. Lekarz mowi ewentualnie na jeszcze jeden cykl, ale te ostatnie sa dosc kiepskie ze szansa na zagniezdzenie jest bardzo slaba!
Tak sie zastanawiam co bedzie z nimi jak sie nie nadaja na transfer?

Dziewczynki, czy ktos bylby taki dobry i dodal mnie do kalendarza na transfer w poniedzialek???
Dziekuje.

merg, dokladnie to samo co moja historia. W szoku bylam ze endo 11mm, sam doktor byl w szoku tez. U mnie transfer w poniedzialek. Tez mam kiepskie zarodki ale mowil ze jeden jest lepszy z szansa na ciaze a drugi slabszy to w polaczeniu niby moze pomoc. No ale nie sa jakies ogromne szanse choc szanse sa. I tego sie trzymajmy :)

U mnie został tylko jeden zarodek... i już nawet doktor nie chciał powiedzieć jakiej klasy podejrzewam że najgorszy więc nie chciał mnie dodatkowo dolowac. Nawet jak mi się nie uda to uważam ze lekarza mam naprawdę super ale przecież nie jest cudotworca... zamiast sue ciesztc ze puatej blisko to sie doluje no to moja ostatnia proba, a tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko... marzę o nim od 4 lat. Wszystkie koleżanki mają conajmniej jednono albo dwoje a ja stoję w miejscu... Ale mam dzisiaj doła. Już nie potrawie myśleć optymistycznie. Ale wierzę że u Ciebie zostanie przynajmniej jeden zuch kropek a najlepiej dwa.

Ja też się tak czuje po tej biochemicznej ostatnio. Boję się, że nawet jak zrobię test i będzie pozytywny (o matko tak bym chciała) to i tak będę się bać że zblednie mi a potem zniknie tak jak ostatnio...
Nauczone jestesmy by byc ostrożnymi ale też jesteśmy walczakami i siła w naszej wierze. Musi być dobrze!
TAk czy siak lepiej wiedziec, ze cos sie zadzialo. Takie moje zdanie. Czuje, ze u Ciebie tym razem sie uda. Trzymam kciuki ✊

U mnie został tylko jeden zarodek... i już nawet doktor nie chciał powiedzieć jakiej klasy podejrzewam że najgorszy więc nie chciał mnie dodatkowo dolowac. Nawet jak mi się nie uda to uważam ze lekarza mam naprawdę super ale przecież nie jest cudotworca... zamiast sue ciesztc ze puatej blisko to sie doluje no to moja ostatnia proba, a tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko... marzę o nim od 4 lat. Wszystkie koleżanki mają conajmniej jednono albo dwoje a ja stoję w miejscu... Ale mam dzisiaj doła. Już nie potrawie myśleć optymistycznie. Ale wierzę że u Ciebie zostanie przynajmniej jeden zuch kropek a najlepiej dwa.

kochana ja tez mam jednego synka i tez od 4 lat walcze o drugie!!! I jest bardzo ale to bardzo ciezko, plua moj synus ciagle pyta o rodzenstwo. Moja siostra ma piatke, ostatnio po wizycie siostry podchodzi do mnie i mowi "mamusia dlaczego ciocia ma tyle dzieci a ty tylko mnie" [emoji28]

Musi byc dobrze, mysl pozytywnie. Dam znac jakie mam te 6 bo w sumie nie jestem pewna ktore w koncu wybral na transfer! Powiem szczerze ze nie znam sie na tych statystykach. Jak masz dobrego doktora to wie co robi, ja tez wlasnie mam nowego i jestem bardzo zadowolona! Ufam mu ze jak mowi ze cos z tego moze byc to ma racje!
Sciskam Cie mocno i kibicuje! [emoji8]

Dziewczyny ja wiem , że zamartwianiem już nic się nie zmieni. Ja po pierwszej punkcji gdzie pobrano 7 ostocytow nie miałam w drugiej dobie nawet jednego zarodka. Przy 2 kolejnych punkcjach modlilam się o chociaż jeden.
Życzę Wam z calego serca alby to było Złote Jajo. [emoji173] Myślami jestem z Wami.
Ja o klasyfikację nawet nie pytałam bo wiedziałam że będę się zamartwiac a przecież nie mam na to wpływu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry