Aż wstyd się przyznać ale nie mam pojęcia jakiej klasy... Ale się dowiem mam nadzieję w poniedziałek. To ze dotrwaly do blastki to też myslam ze napewno się uda...Ale niestety nie. Ja nawet nie mam co marzyć o cyklu naturalnym, bo owulacji brak. Tak myślę ze mój syn to mój mały cud... najlepsze co mnie w życiu mogło spotkać. Mogę wiedzieć ile masz lat ?? Ja cały czas mam nadzieję ze może akurat się uda nam kiedyś... Tak po prostu bez wizyt u lekarzy.Jak tylko będę mogła. Ja myślałam,że jak już udało się je wszystkie utrzymać do Blastki to mamy sukces, a tu znowu dostałam od życia w twarz...Wizytę planuję pod koniec następnego tygodnia, jednak mam odpocząć bo stymulacji miesiąc. Jeżeli będzie owulacja to możemy próbować działać na cyklu naturalnym, ale ostatnio po punkcji nie miałam w pierwszym miesiącu owulacji,więc sądzę,że teraz będzie podobnie i może się zdarzyć, że dopiero w grudniu...
a jakiej miałaś teraz klasy Blastki? Wiesz opstatnio przeczytałam cały chyba internet na ten temat, i często ze słabszych zarodków też są zdrowe ciąże, nawet tu na forum... ! Także w każdą Kruszynkę trzeba wierzyć!
reklama
Możesz mówić... zawsze się poradzę kogoś kto chociaż zna sytuację bo przed całym światem trzeba milczeć. Chciałabym jeszcze walczyć ale on nie ma siły i ochoty... no i fundusze to też się rozchodzą. Narazie te komórki pozostawiam... może jeszcze on zmieni zdanie za jakiś czas.A ja Ci powiem co robic, chociaż nie powinnam - walczyć! Do ostatniej zamrożonej drobinki. Owszem nikt nie da Ci 100% pewności, że się uda, ale jeśli nie spróbujesz to zawsze będziesz się zastanawiać co by było gdyby. Twojemu mężowi jest ciężko i rozumiem, ale ja bym się nie poddała. Sercem jestem z Wami[emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ile mam lat? Za 4 dni 26 urodziny i tak bardzo liczyłam na mój wymarzony prezent... A Ty ile masz lat? Ja wiem,że jestem młoda tylko nie wiem czy jak mamy kiepskie zarodki to czy ma to w ogóle znaczenie? Będę jeszcze walczyć, mam 5 blastek i 9 zamrożonych komórek i na obecną chwilę ogromną determinację. Jestem w stanie jeszcze dużo zrobić i dużo poświęcić aby mieć pełną rodzinę!Aż wstyd się przyznać ale nie mam pojęcia jakiej klasy... Ale się dowiem mam nadzieję w poniedziałek. To ze dotrwaly do blastki to też myslam ze napewno się uda...Ale niestety nie. Ja nawet nie mam co marzyć o cyklu naturalnym, bo owulacji brak. Tak myślę ze mój syn to mój mały cud... najlepsze co mnie w życiu mogło spotkać. Mogę wiedzieć ile masz lat ?? Ja cały czas mam nadzieję ze może akurat się uda nam kiedyś... Tak po prostu bez wizyt u lekarzy.
Młody wiek... jakbym słyszała lekarzy czyli co jeszcze mogą kasy z nas wydoic?? Ja mam 29 skończone.u mnie zaraz rocznica ślubu... też myslam ze będzie to nasz piękny wspólny prezent... Ale życie jest przekorne. Denerwuje mnie mówienie lekarzy- jak młoda to masz czas aby walczyć, jak już w okolicach 40 stki to mówią że trzeba było wcześniej przyjść. No i teksty typu głową zablokowana... mniej myśleć, ale przecież się nie da,poświęcamy całą kasę , każda wolna chwilę,ladujemy w siebie stos leków więc pytanie jak nie myśleć ??przecież to się samo myśli...Ile mam lat? Za 4 dni 26 urodziny i tak bardzo liczyłam na mój wymarzony prezent... A Ty ile masz lat? Ja wiem,że jestem młoda tylko nie wiem czy jak mamy kiepskie zarodki to czy ma to w ogóle znaczenie? Będę jeszcze walczyć, mam 5 blastek i 9 zamrożonych komórek i na obecną chwilę ogromną determinację. Jestem w stanie jeszcze dużo zrobić i dużo poświęcić aby mieć pełną rodzinę!
ładny masz wynik 5 blastek,napewno z nich będą piękne pulchne bobasy
Ja też jak tylko się uda chcę zostać dawczynią. Popieram w 100% Ty będziesz czułą ruchy dziecka, Ty je urodzisz... ja bardziej bym miała problem z dawcą nasienia... Bo wtedy m czuje się niepotrzebny... cała reszta odbywa się bez niego i mnie to przeraża zdecydowanie bardziej niż kd :-(((((
Jak to m niepotrzebny? A kto będzie Cię wspierał? Kto będzie spełniał Twoje ciążowe zachcianki? Kto będzie przy porodzie? Kto będzie wstawać w nocy do dziecka? Kto będzie przekazywał wartości, uczył jeździć na rowerze, grać w piłkę?
Bycie TATĄ to wspaniała rola i nie ogranicza się do oddania nasienia!!!!!
asinka89
ooo..ja tez to słyszałam Pani młoda ma czas ... ja pitole ale mnie ten tekst denerwuje...ja mam 28lat a do 30 juz mało ..a wiadomo czas leci ..Młody wiek... jakbym słyszała lekarzy czyli co jeszcze mogą kasy z nas wydoic?? Ja mam 29 skończone.u mnie zaraz rocznica ślubu... też myslam ze będzie to nasz piękny wspólny prezent... Ale życie jest przekorne. Denerwuje mnie mówienie lekarzy- jak młoda to masz czas aby walczyć, jak już w okolicach 40 stki to mówią że trzeba było wcześniej przyjść. No i teksty typu głową zablokowana... mniej myśleć, ale przecież się nie da,poświęcamy całą kasę , każda wolna chwilę,ladujemy w siebie stos leków więc pytanie jak nie myśleć ??przecież to się samo myśli...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjjj doja doja[emoji47] mi jeden lekarz powiedział ze na swoich komórkach mam 2 % szans i szkoda kasy trzeba dawczynie , inny 5 dni po owulacji dostrzegł 5 pęcherzyków [emoji32][emoji32][emoji32] i powiedział ze nie kwalifikuje się na dawczynie, damy 10 tys jak nie wyjdzie to od czekam rok uzbieram 20 tys i wrócę wtedy będę mogła skorzystać z dawczyni , w Invicta od razu dawczyni, a na pytania co jak wroci endometrioza usłyszałam ze jestem młoda i ze to bez znaczenia bo do invitro potrzebna tylko moja macica która będę miała zdatna do tego procederu jeszcze dobre 10 lat [emoji32][emoji32] matko aż się boje jakie ciekawości usłyszę w piątek w Gamecie [emoji1]Młody wiek... jakbym słyszała lekarzy czyli co jeszcze mogą kasy z nas wydoic?? Ja mam 29 skończone.u mnie zaraz rocznica ślubu... też myslam ze będzie to nasz piękny wspólny prezent... Ale życie jest przekorne. Denerwuje mnie mówienie lekarzy- jak młoda to masz czas aby walczyć, jak już w okolicach 40 stki to mówią że trzeba było wcześniej przyjść. No i teksty typu głową zablokowana... mniej myśleć, ale przecież się nie da,poświęcamy całą kasę , każda wolna chwilę,ladujemy w siebie stos leków więc pytanie jak nie myśleć ??przecież to się samo myśli...
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Pixie_Dixie
Nawet nie wiem teraz jak obronić moją teorię
"Każda reguła ma swój wyjątek " [emoji6]
@MoKa bardzo mi przykro [emoji853]ale ja bym jeszcze powtórzyła betę
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Doris30:-)
No to czekam z pełnym pecherzem i chyba zaraz zrobię siusiu