reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Jeżeli nie masz uregulowanych hormonów tarczycy, to jak najbardziej możesz mieć problemy z zajściem. Pamiętam na początku mojej drogi leczenia, jak poszłam z wynikami do endokrynologa to powiedziała mi, że gdybym była w tym momencie w ciąży to na pewno bym poroniła. Teraz od dłuższego czasu wyniki mam ok, ale i tak musiałam w końca zdecydować się na in vitro bo ciąży nadal było brak.

Ja przy takiej samej blastce 4aa i w tym samym dpt mialam 618. Mysle, ze to bardzo dobry wynik i nic tylko sie cieszyc. Teraz 9dpt mialam bete 308 czy 388 juz dokladnie nie pamietam, wiec gdybym zrobila przyrost wyszedlby podobny wynik.
Dziękuję za informacje, czyli teraz liczy się przyrost:tak:. A jak myślisz kiedy najlepiej zrobić kolejną betę, jutro czy w czwartek? W środę jest święto i laboratoria są nieczynne.

Hej dziewczyny tyle stron do nadrobienia od rana ja dzisiaj dzwoniłam do labo z 6 komórek nadających się do zapłodnienia wszystkie się zapladniaja w czwartek mam transfer. Boje się ze znowu zostanie tylko jeden blastus do czwartku i ze znowu się nie uda .... choć jest nadzieja w tej metodzie picksi gratuluję dziewczyny ładnych bet

Hej dziewczyny tyle stron do nadrobienia od rana ja dzisiaj dzwoniłam do labo z 6 komórek nadających się do zapłodnienia wszystkie się zapladniaja w czwartek mam transfer. Boje się ze znowu zostanie tylko jeden blastus do czwartku i ze znowu się nie uda .... choć jest nadzieja w tej metodzie picksi gratuluję dziewczyny ładnych bet
piękny wynik :) niech się pięknie dzielą i zrobią mamusi niespodziankę ;)

reklama
Do góry