reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będziesz zadowolona :) Wspaniałe podejście do pacjenta. Pielęgniarki mega miłe! Trzymam kciuki za transfery!!
Zgadzam się w 100%. Ja też po porażce w Novum wróciłam do Gamety. Super podejście do pacjenta, lekarze są sympatyczni (prawie wszyscy), profesjonalni i najważniejsze- poświęcają dużo czasu , nigdy nie miałam poczucia, że mam się spieszyć, zawsze mogłam zadać tyle pytań, ile chciałam.

FB_IMG_1509091926028.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1509091926028.jpg
    FB_IMG_1509091926028.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 266
Jeszcze nie zasnelam ;) Samo z siebie! Tez bylam zaskoczona. Poprzednie badalam dwa razy, to nowe dla pewnosci tez.. nie wiem jak to sie stalo..:)
Amh(wynik) podnisi się od Dhea, ale tak naprawdę nie zwiększa ilości pęcherzyków antralnych. Lekarze mowią, że nie ma możliwości, by rezerwa się powiększyła. Po dhea moje amh "wzrosło"z 0.4 do 1.6, ale niestety jajek nadal bardzo mało. Najlepiej zbadać fsh w 2 lub 3 dc i sprawdzić ilość antralnych przed procedurą.

reklama
Do góry