reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam transfer bez usg i pomyślny

---29tc---

***** znowu mnie dopadła ta jebana biegunka i na wymioty mnie zbiera co jest grane to ja nie wiem od 2 dni odstawiłam te tab od jelit bo juz dobrze sie czułam i teraz znowu rewolucja zoladkowa no po prostu **** mnie strzela co jest grane z tymi jelitami :( tak mnie bolą masakra
Ja bym jednak stawiala ze tak reagujesz na leki...

---29tc---

Właśnie ja jak ostatnio po punkcji miałam podchodzić na naturalnym to okazało się,że cykl jest bezowulacyjny... (podobno po stymulacji tak się zdarza, kolejna próba do naturalnego okazało się,że pęcherzyk nie pękł....) przed rozpoczęciem procedury nigdy nie miałam problemu z owulacją... i teraz sama nie wiem :/
miałam dwa świeże transfery nieudane po punkcji, oraz jeden na sztucnzym, dwa cykle stracona bo naturalny zaczął chyba szwankować po stymulacji... :/ i nie wiem czy ryzykować... i próbować czekać na szczęśliwy naturalny, czy jednak od razu działać na sztucznym
Slyszalam, ze po stumulacji moze sie zdarzyc cykl bezowulacyjny. Moze organizm chce "odpoczac" po takiej produkcji jajeczek?
A nie dostalas zastrzyku z ovitrelle na pekniecie?
Musisz sama zdecydowac co dla Ciebie jest najlepsze. Zapytaj jeszcze lekarza co o tym mysli. A w przypadku kiedy pecherzyk nie peknie to nie mozna od razu wdrozyc hormonow, zeby nie tracic cyklu? O ile endo oczywiscie jest gotowe.

dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam transfer z usg - Köln

reklama
Do góry