M@gda
Moderatorka
Liv, jak sie trzymasz?Ja mialam transfer z usg - Köln
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liv, jak sie trzymasz?Ja mialam transfer z usg - Köln
Zgadzam się w 100%. Ja też po porażce w Novum wróciłam do Gamety. Super podejście do pacjenta, lekarze są sympatyczni (prawie wszyscy), profesjonalni i najważniejsze- poświęcają dużo czasu , nigdy nie miałam poczucia, że mam się spieszyć, zawsze mogłam zadać tyle pytań, ile chciałam.Będziesz zadowolona Wspaniałe podejście do pacjenta. Pielęgniarki mega miłe! Trzymam kciuki za transfery!!
Sie robiCześć. Czy mogę prosić o dopisanie do kalendarza na 7 listopada wizyta u lekarza prowadzącego ciaze dzięki
Jako takoLiv, jak sie trzymasz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszymy sie ze do nas zagladaszJako tako
Amh(wynik) podnisi się od Dhea, ale tak naprawdę nie zwiększa ilości pęcherzyków antralnych. Lekarze mowią, że nie ma możliwości, by rezerwa się powiększyła. Po dhea moje amh "wzrosło"z 0.4 do 1.6, ale niestety jajek nadal bardzo mało. Najlepiej zbadać fsh w 2 lub 3 dc i sprawdzić ilość antralnych przed procedurą.Jeszcze nie zasnelam Samo z siebie! Tez bylam zaskoczona. Poprzednie badalam dwa razy, to nowe dla pewnosci tez.. nie wiem jak to sie stalo..