Doris30:-)
Fanka BB :)
Kobitki kolorowych snów zmykam bo jutro mam punkcje a dojechać do kliniki musimy. I tak pewnie nie zasnę ze strachu. Odezwę się jutro po punkcji buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy :-) ja sie leczylam w lodzi w gamecie. Obecnie 31 tc [emoji4] u jakiego lekrza sie leczysz?Czesc Dziewczyny,
Obserwuje Was od jakiegos czasu i jestem pod wrazeniem jak bardzo jestescie zaangazowane we wzajemna pomoc i udzielanie wsparcia. Widze, ze tu juz sie nawiazaly prawdziwe przyjaznie To jest niezwykle budujace.
Trzymam za wszystkie z Was kciuki!
Przedstawie sie krociutko. Jestem w trakcie stymulacji (8 dzien). Zaraz do tego wroce.
To moje trzecie podejscie. Pierwsze niedokonczone - przeszkodzil mi torbiel. Drugie nieudane Pierwsze dwa w Krk w Artvimedzie. Teraz przenioslam sie do Gamety w Lodzi. Czy ktoras z Was tam sie leczy?
Aktualnie biore Puregon (podwyzszona dawke gdyz mam za niski Estradiol - stan na wczoraj - 230 - co myslicie?), Menopur i gonapeptyl. Nienawidze zastrzykow..ale jakos wytrzymuje. Mam 10 pecherzykow z czego trzy nie rokuja. Reszta rosnie nierowno..
jutro mam badanie estradiolu i sprawdzenie pecherzykow. Mam nadzieje ze podniesiona dawka wczoraj (ze 150 do 200 pomogla..).
Przepraszam, ze sie tak rozpisalam.. Punkcje wstepnie mam na 2ego ustalona. Jesli wszystko pojdzie dobrze. Czy ktoras z Was miala niski estradiol, a potem sie podniosl i wszystko poszlo bez komplikacji?
Pozdrawiam Was serdecznie
Oooo wspaniała wiadomość przed snem U dr Połacia. Bardzo go polubiłam i jestem mega optymistycznie nastawiona. Klinika zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż w KRK. Tylko dojazdy trochę męczące.. ale wartoWitamy :-) ja sie leczylam w lodzi w gamecie. Obecnie 31 tc [emoji4] u jakiego lekrza sie leczysz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, nic sie nie martw. Powodzenia! Trzymamy kciuki!Kobitki kolorowych snów zmykam bo jutro mam punkcje a dojechać do kliniki musimy. I tak pewnie nie zasnę ze strachu. Odezwę się jutro po punkcji buziaki
@MoKa nie namawiaj do złegoTeż nigdy wcześniej nie mierzyłam, ale podłapałam głupawkę od @MoKa i postanowiłam to sprawdzić.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe tak to prawda ktos chyba tu kiedys albo na innym forum pisal ze nieplodnosc idiopatyczna to taka nie chce mi sie ***** was badacBabulec życzę Ci by ten transfer się naprawdę udał ale jeśli coś pójdzie nie tak to poczytaj troszkę wstecz to forum . Nie ma czegoś takiego jak niepłodność idiopatyczna my na to tu mówimy tutaj idiotyczna . Ja jestem trudnym przypadkiem i jeździłam do Mrugacza ponad 700 km niestety dla niego za trudnym bo bez przyczyny wg niego . U nas tez było 5 lat walki o dziecko i tez pojechałam z myślą tylko o ivf . Miałam piękne jajka piękne zarodki a ciąży brak ... nie używaj słów pech bo nie ma czegoś takiego . Gdzieś przyczyna musi być tylko trzeba powalczyć żeby podziałać tak żeby się w końcu udało . Pamiętaj jedno i mi to dawało motywacje do walki . Nikt nie powiedział wam ze jesteście bezpłodni wiec dzieci możecie mieć !. Ja po zmianie kliniki i odnalezieniu przyczyny w styczniu będę juz miała przy sobie swoją córeczkę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj wspaniały Pan doktor!!! U niego sie wlasnie leczylismy. [emoji4]Oooo wspaniała wiadomość przed snem U dr Połacia. Bardzo go polubiłam i jestem mega optymistycznie nastawiona. Klinika zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż w KRK. Tylko dojazdy trochę męczące.. ale warto
p
Nasze zarodki też nie za bardzo... z 10 komórek 8 zaplodnionych ,3 do 5 doby,a reszta zostawiłam do siódmej ale niestety przestała się rozwijać. Został nam jeden zarodek i jadę po niego,podejrzewam że 10 listopada... każda z nas źle to znosi ,nikt nie lubi brać leków a nasze wahania nastrojów są straszne ale trzeba się do nich przyzwyczajać w ciąży jest jeszcze gorzej dasz radę...
Ile dojezdzacie? My mielismy 289 km.Oooo wspaniała wiadomość przed snem U dr Połacia. Bardzo go polubiłam i jestem mega optymistycznie nastawiona. Klinika zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż w KRK. Tylko dojazdy trochę męczące.. ale warto
Moj wspaniały Pan doktor!!! U niego sie wlasnie leczylismy. [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom